Monday, January 18, 2010

terasa lapar...

dari Taman Tasik kami terus balik Shah Alam.. around 6pm tetiba perot sangat la lapar.. tekak macam nak makan Western Food.. hajat macam nak ke BIG PLATE tapi HP plak habis batri..kalau tak bleh mintak tolong en GARMIN carikan..

impian ku musnah..maka hanya tempat ni je ku tahu.. PELAGA CAFE SEK 13...
komen: boleh la... dari tak de....makin hari macam nak tutup jerk restoran ni..huhuhu, yang ambik order pun cam blur2 ja..hampir saja kami keluar dari kedai tu... org tanya western food ada tak..dia sengih2..angguk2 geleng2.. ntah haper2 ntah!!!!

sementara menunggu makanan..kami as usual klik sana..klik sini...
edisi 'prasan'

arissa bosan..habis smua benda atas meja dibalingnya...
tak puas hati sebab abang dia suka2 hati jalan sana sini..
dia kena duduk ngadap aku..hahahah
aku? masih mantain..layan....

hakim sedang mengayat sorang awek tecik.. sambil buat2 tengok fish.. ish3 sapa punya perangai ko ikut ni nak....

makanan sampai terus aku zasssss.. ni jerk yg sempat tu snap


arissa..dapat2 ja fun fries..terus diam..nyam3


mereka..berkelah disana... tak de orang..boleh la gila kuasa guna 2 meja..:P
hakim: ibu..ni tangkap gambar makanan hakim...
ibu: tak kuasa... hahaha
(sebab dia tgk aku ambik gambar makanan aku...)dah.. aktiviti untuk hari ni.. jalan2 pusing KL.. balik rumah semua kepenatan.. arissa seawal 8pm zzzzz.. hakim..aku tak tau pukul berapa dia tdo.. sebab aku tengah tgk tv.. alih2 aku sedar2 tv yang tengok aku.. tengok sebelah kanan..hakim dah pun selamat zzzzzzz :P

Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

2 comments:

azimah-Butik Nur Kasih said...

eeee jeles tau. tmpt korang byk tempat blh gi jalan. aku ni huhuhu....dok tersepit kat ceruk kg. cikin start bwk arissa jalan umo berapa ya?

Syikin said...

jeles? meh arr jalan2 sini..bukan jauh sgt pun kan.. hehehe
arissa? seawal 3 bulan sudah start dibawak bercuti ke melaka..5 bln..dah fly ke sabah n sarawak.. so far dia ok.. kalau dibiasakan bawak makan luar n berjalan2 insyaallah anak akan TERBIASA..mula2 ja kot macam dia tak selesa..hehehe

Related Posts with Thumbnails