Saturday, January 2, 2010

Tak tahu kemana

parent aku dah nak balik malam ni... tak tahu nak ke mana.. so bawak kesini jerk la..


yang best nya? mainana budak2 ja la...so layan pic ja la...

my parent layan cucu2
budak hakim ni soo excited bila... tengok banyak mainan2 ni ha.. ada yang RM3 ada yang RM5 per person..

nasib baik dia just nak main 2 jenis mainan ni jerk...cost me RM6 dah tu..huhuhu
2 jenis permainan ni hakim naik sama plak ngan anak cina tu.. anak cina tu 2 kali ganda notty dari hakim..siap nk terjun lagik masa naik aeroplane ni tau..fuhh!!!

ada show..seksis meksi.. hakim plak xcited nk ambik gambar..
ni hasil 'tangkapan' hakim

Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

2 comments:

azimah-Butik Nur Kasih said...

bestnya korang...dok dekat dgn tempat2 blh pi mcm ni. aku?? huhu bertugas jauh nun di ceruk kg. dah mula kerja ni lg susah ler nak pouting dah...klu ada warehouse sale jgn lupa bgtau ok :)

Syikin said...

gmah.. ala dok sini banyak aktiviti perabih duit ada la..hahaha.. w/sale..insyaallah slalunya nak dekat raya cina nanti ada..kalau ada nanti aku share kat sini..hehehe

Related Posts with Thumbnails