Tuesday, January 5, 2010

start consume this....

Sempena tahun 2010 ni kan.. umur pun dah menginjak ke angka 30..so aku nk lebihkan sket budget untuk makanan kesihatan..insyaallah.. dah beberapa bulan try minum anlene..kali ni nak try anlene concentrate pulak..ekekek...org tengah bersemangat kan..cam gini la... harap semangat aku tak luntur...hehehe
lagik satu.. innershine... seeeeeeeeedaaaaaaaaaaaaaap tau...hehehehe macam multivite la.. harap2 aku tak gemok macam aku makan B complex bulan lepas..naik 3 kilo dalam sebulan..gilesss terus stop..yang naiknya kat perut..tak sanggup den!!!!

Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

3 comments:

mamaaerish : said...

mkn B complex x der pe2 side effects eh?... adik eb si el tuh mkn sampai bengkak2 bdn.. dr kata terlebih vitamin suda... :)... skang berat bape nih.... ok jer eb tgk... ;p

azimah-Butik Nur Kasih said...

oooooo B complex blh naikkan berat bdn ke???? patut ler perut aku naik menggila ni. lepas jer bersalin haritu mkn B cmplx konon nak tmbh energy. nafsu makan mmg tip top. ingatkan sbb breastfd. sbb B complex ya? harusssss stop mkn huhu...

Syikin said...

eb n gmah.. side effect b-complex....mestilah kuat makan.. tak kuat makan pun bleh bikin tambah berat badan ooo.. aku sblm ni 46kg.. terus jadik 49kg.. mmg nk berat badan naik tapi drastik sangat..haruslah ku takut...so stop... carik alternative lain..huhuhu

Related Posts with Thumbnails