Thursday, December 31, 2009

Impianku musnah... tapi tak mengapa..

Harapan... hati ku..... ingin ke melaka (sila menyanyi cam lagu dolu2 tu ya.. lirik telah diubah rosak..ada tau ka? hehehe)
arakian... kisahnya.. we all tak jadik g melaka... sian aku kan...my beloved cikgu kena attend meeting la pulak.. dah tu dapat plak arahan kena g sekolah 3 hari berturut2.. nah!!! rasakan.. dah nama pun tanggungjawabkan.. dah kasik gaji sebulan for FREE pun lagik mau bini dia ni rungut2 kan... its really not nice kan...

pagi2 lagik aku dah hantar 2 intan payung tu g umah ibu izat dorang... soo kesian.. only diorang je datang..heheh hakim said ' ibu... hakim tak de kawan la bu..." sooo kesian.. tapi kutinggalkan jua..aku bukan zalim yer... coti2 pun mau antar anak ...nak g poya2.. aku nk g market larrr.. my parent n adik nk makan tengahari kat umah aku la.. nan ado apa dalam peti ais aku tu ha...

dah terlanjur kluar so aku pun.. berpoya2 la kejap.. kat OLE2 SEK 18 ja la...

googled

carik apa? carik pasal..hahaha..tengok ni ha!! kesian kan?


so carik yang secocok dihati.. yang penting COMFORTABLE.. only RM 29.90 ja... cheapkan? tapi mahal sket dari yang sebelumnya.. berapa? yang dulu cuma RM 10.. pakai buang jerkk kaedahnya..hahahha sadis kan aku... malamnya..cik abang bermurah hati..blanjer kami kat sini... Medan muara ikan bakar Tanjung Harapan kat Port Klang so layan pic blur dari hanpon CHOKIA aku ni... kamera lupalorrrr..;

googled
tak dapat makan seafood kat UMBAI melaka pun x pe lah.. sini pun ok...:)
hakim tengah xcited tengok ship

mak cik baju biru tengah pulun nampak...ekekeke
my mak n abah

sini banyak betul 'umpan'

ramai giles orang..


layan cucu

time nak balik.. dalam pukul 10 lebih.. orang semakin ramai..beratur nak ambik fresh seafood lebih dari 20 org beratur..fuhh!!! nasib baik we all datang awal jugak...

sebelum balik jalan2 la sekitar kedai makan tu..banyak betul orang jual mainan.. hakim tak meregek pun nak itu ini... dia cuma ulang ayat yang selalu aku bagi dia.." hakim tengok jer"... hehee tapi tok wan dia pulak berhajat nak belikan dia something.. aku pun berhajat jugak.. abah dah awal2 tunaikan hajat.. akhirnya hakim dapat 3 barang malam tu....


inilah barang2 nya

si abah: jam BEN10- telah musnah kena rendam air
si tok wan- pistol kuar bunyi n kaler2
si ibu- mesti la yang berilmiah kan...hehehehe
Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

2 comments:

azimah-Butik Nur Kasih said...

eee bestnya mkn seafood kat tg harapan!! nnt nak ajak mr.hubby ke sana lar. gud idea ni cikin...
alar cikin, i pun layan kasut2 murah...tp byk coz i suka tukar2 hehehe...

Syikin said...

ha.. elok tu gmah.. g makan kat sana sekali skala best gak tau.. ada ship besar kat sana..leh bawak iman jalan2..
kasut murah..heheheh.. bleh tukar2 selalu kan..itulah motifnya..hehehehe

Related Posts with Thumbnails