Thursday, December 24, 2009

yang hilang..

Frust sangat dengan kehilangan barang ni.... (bukan anak aku da....)
tapi rantai yang di pakai oleh arissa hilang sehari sebelum bday arissa ... 16.12.09.. aku akur dengan takdir tuhan.. mungkin rezeki sampai disitu sahaja... tapi aku tetap berdoa agar rantai tu di temui semula.. puas cari tapi tak jumpa... hilang kat rumah bby sitter... leka bermain agaknya... huhuhu..pasrah
paling Frust sebab pemberian dari my mum untuk cucunya.....


nasib malang ni berulang nampak gayanya... bulan puasa lepas.. aku kehilangan cincin tunang dan cincin kahwin..uwa.. semuanya atas kecuaian sendiri... sungguh sadis...
Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

3 comments:

mamaaerish : said...

kdg2, kita igt ilang... tup2.. jumper lik... misplace jer... insyaallah.. ada tuh.... :)

m@ said...

moga dptlah semula..bahaya bebudak pakai mas..rantai gelang ni
nk pulak kat nursery tu..sesape je boleh amik..
uwaaaa...
insyaallah jumpe nanti k..

Mimie Fazira said...

owhhh sedihnye acik cikin ... aku sampai skrang tak pakaikan si kenit tuh apa brg kemas ... sebab aku memang cuai dn pelupa ... tak nk tanggung risiko ... semoga jumpa semula acik mimie doakan ..

-aku dah update pasal GROLIER-

Related Posts with Thumbnails