Saturday, December 5, 2009

aktiviti kami lepas balik dari umah bby sitter

Hi auntie2 sekelian... hari ni ibu cuti... best la kitorang..selalu kalau ibu keje kitorang kene hantar kat umah ibu izat... selalunya petang baru ibu ambik kitorang... lepas ambik kitorang kalau ibu TERlebih rajin...ibu buat la apa2 sebagai minum petang kitorang.. baru kitorang tak kacau ibu masak....
auntie nak? icha makan fries... yummy... icha baru ada sebatang gigi.. tapi sangat terer makan benda keras termasuk coco crunch.. ngeh3.. ambik abang akim nyer..

cuba tengok..adik icha nyer fries sangat banyak.. abang hakim... nanti habis mintak ngan icha tau!!

abang!! tak nak lagik ker ni... asyik tengok TV jerk...

citer favourite abang hakim... icha layan jerk...:P
Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

4 comments:

azimah arshad said...

hakim n icha blh main sama tak? gaduh tak? kitorang tak sbr tggu amal besar, blh main dgn iman. now mama n abah yg kena jadi kwn main iman huhu...cukup tak best kena jd mcm budak2.

Syikin said...

gmah... dah tak lama lagik dah tu..amal leh kawan ngan iman... arissa 6 bulan hakim dah ajar adik dia color buku..kih3..seronok ja tengok..kadang2 tu hakim ngakat jugak adik dia..hehehe...biasa la budak2...

nsazwa said...

alangkah bagusnya kalau azwa boleh duduk makan diam gitu..wahahha...azwa kalau makan,rumah i umpama dilanda taufan...cepatla besar azwa cayang..boleh paham bila umi kata jangan!!!!

Syikin said...

nani.. ni time dorang baik.. time dorang moody.. habis cam kapal karam dah rumah.. dapat plak ibu yang garang cam i ni.. behave la sket dorang.. heheheh..kesian anak2 ku..hehehe

Related Posts with Thumbnails