Wednesday, December 30, 2009

new year new look new...

alhamdulilah..
2,3 hari ni jiwa saya tak tenang betul memikirkan 'rumah' saya ni dah jadik tunggang langgang.. sampai terbawa sampai ke mimpi la... sudah menjadik kebiasaan..saya ni jenis insan yang bila fikir something TERLALU..akan bawa ke mimpi.. tapi kadang2 tak pikir pun masuk gak dalam mimpi..hehehe..
saya tetap tidak puas hati.. tetap berusaha..mencarik alternative dan mencarik ruang untuk menambah baik 'rumah' saya ni.... buat masa ni saya sedikit puas hati bila melihat semuanya hampir kembali.. tapi masih ada link yang saya perlu keep tract semula... pelan2...
so untuk hari ni.. im so happy... lalalala... ayat yang saya selalu guna bila saya sangat hepi..hehehe.. update blog pun leh hepi ke? yes.. for me.. blog bagaikan satu medium untuk saya melepaskan yang terbuku di hati.. tapi masih berpenapis yerrrrr...hehehe
impian.. nk joint nuffnang yang dah glamer tu.. dah lama tertagak2 nak joint tapi masih tak buat2..uhhh!!!

so ringkasnya.. untuk 2010..saya punya new langsir for my blog.. hehehe... i like..(edisi syok sendiri hokkay!!!)
Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

3 comments:

eynda said...

Cantik....nampak ceria :-)

mamaaerish : said...

mmg lawa... tahniah.... nih yg bersemangat nk cat umah lik nih... wooo weeee... hik3

Syikin said...

eynda n mamaerish.. thanks...b:)

Related Posts with Thumbnails