Monday, December 7, 2009

SURE HEBOH!!!

Dah lama tak layan aktiviti2 melagho macam ni.. last saturday saja ajak cik abang g Stadium Bukit Jalil...ada sure heboh... dia layan jerk..hehehe.. kami sampai dalam pukul 11 kot..orang dah berdoyun-doyun...

jalan2 cuci mata jerk... ingat nak kasik hakim main kat sini tapi ramai la pulak budak2.. so kena close for a while...ish..cancel jerk la nak oiiiii...:(

nampak tak hakim yang agak xcited itew... apa2 mesti dok depan yerrrr... tak kisah abah dan ibu dah kalau dah xcited....

bergambar ngan BMW yang bakal 'dihadiahkan' pada pemenang bertuah MAXIS.. saper2 jawab soalan via sms paling banyak dapat la kot..RM2++ per sms.. anda sanggup? aku tak sanggup..hehehe...

ni..mak cik bedah yang mukanya berminyak2.. leh goreng kopok lekor dah nih...

danny x-factor dok wat miming....

aktiviti di gerai dutch lady.. keluar2 jerk dapat susu coklat sekotak..suka la hakim...
kenal ke ni sapa? tak silap si WANA dan mamat SPA-Q yang jadik anak Qistina tuh... si hakim sangat teruja...pi depan2 stage..nasib baik tak naik atas stage..sabar jerk la...:)


itew jerk gambarnya.. kamera abis batri plus mak cik malas nk snap..ponat lar...
tak beli apa pun... sikit2 jerk soping..jamu mata jerk..heheheh
Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

7 comments:

azimah arshad said...

eeee tak penah pi sini, byk kali ajak hubby tp dia takmo, panas n crowded katanya. tapi i nakkkkk sgt pi huhu...

aNa SuZaNa said...

daku nak pergi tp laki ku kata sory leeee..x kose..huhuhu

eynda said...

Duduk Bandar Kinrara puchong tu 5 tahun sebelum ni...sekali pun tak pernah pi karnival sure heboh....yg kat stadium shah alam ni pernah sekali tapi macam tak happening jek...sekali tu je la...

Mimie Fazira said...

aku pun tak pernah p sikin.... samala kes mcm ko gmah .... nak p sangat ... tp mydear tak nak .... nak p berdua takpe ... bawak anak2 memang tak boleh .... huhuhuhu ....

Syikin said...

gmah, ana, eynda n acik mimi....
jwb sekali la senang yer..heehhehe..
kalau ngan anak kecik payah jugak.. tapi aku tgk ramai la jugak bawak anak lagik kecik dari arissa..siap stroller bagai..heheh aku pun usung gak stroller..senang..anak penat ada tempat nk duduk... best jugak lama2 sekali p.. banyak barang yang boleh dibeli dengan harga murah... banyak jugak aktiviti untuk anak2.. belon free pun banyak..heheheh... tapi kalau nk tengok konsert tu.... maaf lah.. tak koser... :P

nsazwa said...

makcik oit...bukan sure heboh dah la...jom hebah dah sekarang...wpun sejak dapat azwa..my hubby taknak g dah..tapi i tau la namanya dah bertukar....masa berdua dulu tak pernah miss..tapi dah dpt azwa..kesianla nk bwk kat tpt mcm tu..panas...kuikuikui....

Syikin said...

nani.. ha ahh la..tau nama dah tukar.. tapi cam hilang jap daya ingatan..hehehe.. tu la dapat mak pak cam i n hubby..redah jerk bawak anak2..kui3..nasib baik 2-2 enjoy..heheh tapi siyess panas beb!!

Related Posts with Thumbnails