Tuesday, December 22, 2009

Arissa bday- Part 2

Sabtu lepas bersamaan 19 December 2009
ibu masakkan sket bihun sup utara n jemput beberapa orang kawan2 ibu.. (sori pada kawan2 yang saya tak jemput ya.. tak kompident nak buat banyak2.. ni just testing..kalau ok lain kali saya buat lagik..insyaallah...) tapi disebabkan pelbagai masalah dorang tak dapat hadir.. tak pe..kami sekeluarga memahami.. lagipun ibu plan last minute.. sabtu pagi baru hati ibu tergerak kot nak buat.. ambik mood..heheheh
icha sedih arr tunggu kawan2..
yang asyik ulang makan.. dorang berdua ni jerk

antara makanan yang ada..

dan.. tak lupa jugak kek yang hampir punah digoncang oleh budak bernama HAKIM...

again.. saper nyer bday ni hakim? hehehe

akhirnya acik zana datang bawak anak2.. thank acik zana.. ni lah tujuan utama aku.. nak kasik anak2 bermain...

sedap tak uzma acik ckin masak?hehehe sila kata sedap hokkay..kih3

my sister n her hubby.. makin boolat

Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

6 comments:

aNa SuZaNa said...

hepi besday arissa...sodapnye kek diaaaa...uwaaaaaa...

Syikin said...

thanks auntie ana... arissa tunggu untie jemput house warming auntie ni..hehehe

zuzie's life story said...

sowi eh scha..auntie x dpt dtgggg..auntie tuuuu..ekekeke..eee sape suh plan last2 minit??? next year bg tau 1 mggu lbh awal tau ibu...

riezaal said...

tu la ibu dia plan last minutes.. emm.. lain kali plan awal skit.. cantik deco.. sapa yang buat tu..

Mimie Fazira said...

to arissa ... acik mimi e n anak2 memang nak p dah hari tu ... namun nasib tidak menyebelahi kami ... huhuhuhu ... ayat sadis betul ... anyway eppi b'day .. nti ajak ibu mai umah acik mimi ye ...

Syikin said...

auntie zue zie n auntie mimi... tak pe may be ada rezeki next year ibu rajin.. ibu buat lagik...hehehe

to abah icha.. cantik deco? huhuu cantik.. thanks a lot ya..

Related Posts with Thumbnails