Friday, December 4, 2009

suka suki manjakan diri

Friday is TESCO day.. dah ini jer yang paling dekat dengan opis aku ni..lepas makan as usual...merayau... so tersangkut la plak kat satu booth ni... dah nama pun PEREMPUAN kan.. terasa la segala whitehead yang mencemarkan muka ni tanggal...fuhh lega!!!

mangsa pertama
mangsa kedua

during 'terjebak' time

kenal ke ni sapa?

SPA ni tengah buat promotion... nasib baik ku berjaya menepis.. ekceli minat gak tapi nanti2 la.. ada sapa2 nak sponser ke...
(en rizal..sila baca)

3 masks include: (duration time 2 1/2 hours)
Aloe Jojoba MAsk
Active Collagen Mask
Rehydrating Cool Mask
FREE -Eye Treatment/Head/ Shoulder Massage
RM228 - For 2 times.

agak2 mahal ke murah?

Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

4 comments:

riezaal said...

agak mahal jugak.. ala spa kat rumah aje.. huhu..

Syikin said...

mahal ekk bang.... ayang tau..huhuhuhu..redh03

nsazwa said...

i g spa sebulan 2x..tapi tak pernh buat treatment yg berkaitan dgn muka...paling fvrite massage je...tak kira full body ke...half ke..tapi tetap buat..my MR Hubby plak urut kepala je yg diizinkan...yg lain 'bini' dia akan buat...kakakkaka

Syikin said...

nani.. best nyer.. seumur idop tak penah pun g spa... tu yang gatal nak g tu..huhuhuhu last2 berurut ngan mak bidan jerk...:P

Related Posts with Thumbnails