Tuesday, February 23, 2010

hujung minggu yang biasa...

cerita hujung minggu kami yang lepas biasa2 saja..
sabtu petang dengan keterujaan nk p tengok
hot ballon la kununnya kat karnival wow @ putrajaya
sebab teropong2 kat blog liana tentatif program
hot ballon ni ada at the morning and evening at 6pm to 9pm..
harapan ku hampa... mungkin disebabkan cuaca tak baik kot..
hujan renyai2....huhuhu
kalau x dapat lah merasa naik kan..huuhu uwaaaaaaa
gambar hasil rembatan dari blog azmiezas
dia cakap on march nanti ada lagik hot ballon ni....:(

kami sampai disana dalam 6.30pm.. tapi x de pon hot ballon....:(
hati sudah tidak best...langsung ajak cik abang ke alamanda...
tapi cik abang cakap..jom la p kejap...tengok apa yg ada
mainan2 macam ballon giant ni banyak la..
kanak2 ponnnnnnn banyak..
hakim mula2 teruja tapi bila masuk sekejap ja..
rimas..lemas kot budak ramai2 terlompat2..dah la besar2
dia kenit ja kan...:P
so dia ajak adik dia jalan2 ja..
belum sempat abis tawaf..dah hujan... (lagi pun aku x de nafsu la nak jalan2)
pose sebelum blah...time ni actually ujan renyai2 tau..


kami terus gerak ke alamanda...
emmm
bab p shopping complex jamu2 mata ni borink sket kan..
jumpa benda2 alah ni sure kena paw kan
tapi aku ni ganas sket..kadang aku layan
kadang aku wat dekkkkkk ja...
hahahaha ibu yang kejam!!!
that time aku bagi la sehengget..korang main la seround kan..
lepas tu duduk la lelama dalam tu..
aku buat muka kejong ja...hahahaha..
tak boleh diajar sangat...
nanti naik lemak..
ibu tak keje cop duit ye anak2...:P

bab ni paling aku suka..
MAKAN
Walaupun anak2 ibu ni tak tau dok diam...
ibu menten makan..
macam tu la jugak suami tersayang
menu we all adalah...
1. nasik kandar
2. nasik lemak
3. tomyam campor
4.mee sup
5. chicken chop
yang makan..cuma kami berdua..anak2 makan main2 ja....
uhh badan kurus tapi makannnnnnnnnnn banyak..muahahaha:P

ahad- tak kemana melainkan tdo dan malamnya ke tesco sebab dah tak tertahan2 lagik nk soping... hehehe free voucer... lalalala
Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

7 comments:

Azmiezas said...

Wah..syoknya makan2..tapi biasa la..kalau hari minggu, hari makan2 sedunia..

n dapur pun selalunya tak berasap kan??..kikiki..

Syikin said...

kak iza- memang selalunya weekend dapor kurang berasap...hehehe

eynda said...

Tak sempat pegi karnival wow tu sebab banyak benda nak kena settle dulu....last year nasib baik dah pegi tengok hota air ballon tu...

azimah-Butik Nur Kasih said...

jalan...jalan....jalan...bestnya! bila lar agaknya weekend kita blh dok diam kat umah kan hehe..paling tak mesti kuar pi pasar raya jap :)

Syikin said...

kak eynda- pada ckin tak best sgt pun karnival tu..melainkan hot ballon..hehehehe... jom heboh la plak weekend ni..:P

Syikin said...

gmah- weekend dok kat umah? boleh... tapi sukar..melainkan tak dak duit kat poket..itu pun gatal gak montot nk g mana2 tempat yg x pakai duit cam play ground ka...heehehe.. cam ni la kot life wanita bekerja..time weekend nk ilangkan stress..:)

mamaaerish : said...

nk ikut naik belon..... bestnyer.... hu3

Related Posts with Thumbnails