Monday, February 22, 2010

Alhamdulillah..arissa dapat hadiah..suke3

walaupun arissa tak dapat tempat pertama...
tapi..
auntie eb yang baik hati telah bermurah hati nak bagi hadiah
dekat beberapa bby yang bertuah..hehehe
alhamdulillah..
arissa salah seorang darinya..huye3...
so...
tunggu je hadiah tu...hehehehe
really cute kan..:)

nota: lepas ni nak rajin2 la joint contest.. ini adalah pertama kali dan satu2nya contest yang ibu arissa joint...:P
Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

11 comments:

azimah-Butik Nur Kasih said...

punya lar tertunggu2 naper lar cikin tak update blog harini..dr pagi sy terjenguk2 hehe...
tahniah pd arissa...apalar hadiahnya agaknya ya??

Azmiezas said...

Tahniah Arissa..

Kesiannya, buku tu biasanya kat kedai biasa pun ada, mungkin masa awak cari tu, abis kot!..

Nanti kita belikan..jgn lupa sms alamat kat hp kita ya:012-6390678..

Kaseh NazLieza said...

tahniah buat arissa yg comel...

***pakej katering serendah rm6.90 per pax di samping hadiah kek pengantin 3 tingkat secara percuma lawati :

http://nazliezacanopycateringweddingplanner.blogspot.com/

Syikin said...

gmah- thanks... nak update tapi tu la citer tak berapa menarik this week.. atas permintaan pertanyaan beberapa org.. nanti aku update ok..:)..sonok p telok batik? heheh

Syikin said...

azmiezas- yyeyeye..nanti i sms u ye... huyeee!!

Syikin said...

kaseh- thanks sudi singgah...

Zana said...

tahniah arissa......
sure comel nnt boh gambaq dia dlm tu....

Syikin said...

zana- heheh gambor lum cuci..huhu bila la nk cuci ni..huhuhu

azimah-Butik Nur Kasih said...

sonok lar bawak anak2...anak2 sonok parents should be sonok jgk :)

mamaaerish : said...

tahniah... hik3.... tu hadiah pengikat silaturrahim... :)...

arissa pn dh susut eh?... ala...sedihnyer auntie dgr... aerish susut pn auntie sedih sgt... alhamdulillah la aerish dh pulun mkn lik.... so wallah....

mkn byk skit yer syg... mmmuahhh dari auntie... (",)

Syikin said...

gmah- dari gambar dah tau..u all enjoy the trip kan..

eb- thanks..muah3

Related Posts with Thumbnails