Monday, March 1, 2010

rezeki anak2..

sempena bday sarah... mama si sarah bagi ni kat anak2 aku..macam terbalik pulak kan.. patut aku yang bagi hadiah kat sarah...:) mama si sarah ni buat bday party kat tadika si sarah.. so dia sekalikan la bagi gift ni kat anak2 kawan2 baiknya ni... thanks ida!!

petangnya pulak..tiba2 dapat parcel dari seseorang..... thanks autie eb.. cute sangat frame tu tau...:)

bila bukak.. taraaaaaaaaa tengah mencari gambar yang sesuai utk frame cute ni..:)note: cerita khamis lepas.. sbb penyakit M melanda so lamat update...huhu mood masih lagik swing muing...huhuhuhu
Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

6 comments:

ibu 2AZ said...

cantik frame tuh

azimah-Butik Nur Kasih said...

nape hati swing2 ni cikin...what the problem? share lar...blh jgk release apa yg ada di hati.

Syikin said...

ibu3AZ/ina- cantik la..puan eb yang pilih..hehehe gift blog contest..heheh

Syikin said...

gmah- mood mmg tgk down sgt ni..macam2 dlm pikiran.. tapi tak pe la...ku pendamkan aja...huhuhu...i still can smile.. still can 'hipo' hehehe..

Azmiezas said...

Kenapa.mood tengah down ni??..

Cik P nak datang ke??..

btw:..cute frame tu..

mamaaerish : said...

hik3... tqla sudi postkan gambo frame tuh... gerenti cumil la kalo dh letak gambo si cumil... hik3....

Related Posts with Thumbnails