Monday, March 22, 2010

30 tahun mencarik cinta...


tajuk... macam gersang jerk..hahaha..saja ja gimik lebey!!

actually...

alhamdulillahhhhhhhhhhhh syukur... pejam celik pejam celik dah 30 tahun aku hidup... hidup kian pendek.... moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.... supaya dapat aku melihat anak2 membesar didepan mata dan dapat menjaga mak dan abah aku dihari tua.. insyaallah.....

dalam umur 30 ini tiada apa yang diingini... melainkan berada bersama2 insan2 tersayang...

rumah? mmg ada keinginan tapi biarlah en abang yang pikir... aku malas nk pikir.. apa yang ada sekarang guna la seadanya.. belajar untuk tidak mempunyai keinginan yang besar... kerana ketenangan itu lebih penting....:) manusia tidak pernah puas dengan apa yang ada..itu adalah lumrah..lawan la perasaan itu selagi termampu...

kerjaya... berusahalah menjadik yang terbaik dan memberi yang terbaik kerana ia rezeki yang Allah kurniakan... aku akan sentiasa mendidik diri komited dengan kerjaya..insyaallah... what you give you will get back cepat atau lambat pasti ada... aku percaya dengan kata-kata itu...:)

lastly..nak nyanyi utk diri sendiri...hehehe


hepi bday to me..

hepi bday to me...

note: Usia? kenapa nak berahsia...(baca ala2 iklan safi rania yerrr:P)

Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

11 comments:

sisdee said...

happy birthday........still young babe...

semoga berbahagia menempuh kehidupan :D
ceria2 slalu :D

Syikin said...

sis dee- thanks.. young always..di hati biar muda kan..hehehe

'ImranHud said...

weip, heppi besday..
May Allah Bless you..

honeylanz said...

salam kenal... happy birhday..muda lagi br 30 ;)

Azmiezas said...

Happy Besday, Shikin!!..

Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki..

btw:..welcome to 30's club!!..kikiki...

ira_kecik said...

happy birthday kak syikin.....semoga apa yg dihajati tercapai....

Syikin said...

imranhud.. kawan ku.. terima kasih

honeylanz-salam kenal, thanks and welcome to my blog..:)

Syikin said...

kak azmiezas-kak..lepas ni leh joint club 30's.. yuhuuuu yehaaa

ira kecik- thanks..insyaallah..harap2 begitew la...:)

mama aqeelah said...

hepi besday syikin!

azimah-Butik Nur Kasih said...

happy belated birthday cikin!! pergh suspen jer baca tajuk...ingatkan dah tercarik2 kekeke

Syikin said...

ayin and gmah- thanks for the wish..:)..

Related Posts with Thumbnails