Tuesday, March 9, 2010

weekend lepas- ANTAN BATURA

Weekend lepas.. aku..dalam keadaan yang mood x berapa best... mengikot la en abah yang suruh bersiap..nak berjalan katanya...virus M nak outing plak lately..apsal ntah..nak kata belum bergaji.. sudah... apsal ekk..MAC sepatutnya menjadik bulan yang BEST..sebab...myday just around the corner..tapi lain plak mood aku ni...emmm..alamak...termelalut plak.. ok back to the story...
tanpa semangat ahkak ni pon siapkan anak2 as usual yang mmg xcited nk berouting on weekend. disebabkan kesian kat budak2 tu..maka mak budak ni pon terpaksarela la bersiap...huhuhu... jangan plak en abah tu tanya mana aku nk p sudah... I HAVE NO IDEA HOCCAY!!
sudah dijangka..as usual..sampai ditengah jalan tanya.." nk p mana ni?"...grrrrrrrr.. buat2 x dengaq ja la!!!
petang2 ni mana lagik best kalau kat shah alam ni kan..melainkan playground area tasik..wink3..hakim n icha sonot!!
cuaca agak mendung..semendung mood aku..chewah ayat..poyo!!!
en abah bawak kami naik bot dekat ANTAN BATURA... depan sirim.. alalalalal ...layannnnnnnnnnnn.. cuma RM5 seorang..anak2 FREE...murah bukan... pusing satu tasik hingga ke restoran tasik...budak 2 org itew pasti la seronot... kamu2 seronot..ibu heppi ja anak2ku...:P..jom layan pic hasil dari hp chokia aku...camera ada..tapi mood nak kluarkan kamera x de...sampai cam tu sekali la..virus M aku ni..hayyya!!!

cantik x uoalsss
mak cik n cik kak arissa:P

layan bluessssssssss (dah la pakai baju blue..hehehehe)
us


itew buah atie hamba...... bersama minah tocang

turun saja dari bot..sempat main2 kat playground tu kejap saja..teros...HUJAN... hakim mula la manis mulut..."ibu mcdonald jom!!" hayya..mau pau lagik la tuh... ok lah wahai anak.. ni mesti kes x puas main... kat mc D sec 2 tu bleh sambung main2...main sampai puas ya...:)
ON SUNDAY - kami lagik sekali ke tasik shah alam.. tapi kali ni berkelah ..makan tengahari..hahah masakkah aku? sorry.. x de nya...kan aku cakap aku MALAS... so tapau and makan je kat tasik tu... best3...makan dibawah pokok di tepi tasik..walla....gambar? tak de...mak cik ckin M lagik... apasal lately aku Malas ekk..ke hari2 aku malas? wakakaka:P


SEKIAN

Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

5 comments:

Azmiezas said...

kat shah alam pun dah ada bot..syok ni..i likkee...

azimah-Butik Nur Kasih said...

masamnya muka acik cikin dlm pic ni. ala jgn lar malas2...kan dah nak cuti sekolah, nak balik kg, mesti semangat lar ok.. hidup cikin!!

azimah-Butik Nur Kasih said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Syikin said...

azmiezas- ala kak.. bot koboi ja tapi enjoy la jugak kan..hehehehe

Syikin said...

gmah- aku delete tau 1 komen tu..double kan..heheh jgn kecik ati tau.. muka masam..hehehe..mood nk berouting agak kureng...hahahaha... tak sabaq dah nak blk kg ni..dalam kapla sudah tersenarai tempat2 yg nak g serang...hehehehe..balik KK ka next week?

Related Posts with Thumbnails