Friday, February 3, 2012

Vacation!!!

sekarang masih kat office menyelesaikan tugas2 yang URGENT & IMPORTANT.
buat kerja mana penah habis kan..
sedar2 dah pon pukul 12 lebih..
kejap lagik dah nak bertolak ke KLIA. Flight ke Jakarta jam 5.10pm.
suka, sedih sama banyak.
suka sebab dapat p vacation for FREE.. terima kasih wahai company. tanpa anda siapa la saya..chewahhh ayatttt
siap bagi duit poket buat soping....wah heaven!!!!

perjalanan bermula
JAKARTA >BANDUNG> YOGJAKARTA
moga selamat pergi dan balik
moga diberi kesihatan yang baik sepanjang disana
ucapan dah ala2 nak p haji dah aku ni!!

SEDIH sebab nak kena tinggalkan anak2 dan juga en suami tersayang for 9DAYS...
belum pernah berpisah dengan sikecil arissa selama itu
moga mereka baik2 saja.
to my beloved hubby terima kasih atas pengorbanan menjaga permata hati. ada rezeki kita p sama2 suatu hari nanti..insyaallah


Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

1 comments:

ZanariahMdzain said...

Waaa,bandung..aku dah jatuh chenta kt bandung..hehe..bw duit seguni..

Related Posts with Thumbnails