Wednesday, June 30, 2010

laksa penang cik mar

last week tetiba rindu nak jumpa seseorang...dan rindu jugak nak makan laksa homemadenya itew.. siapa dia? dia adalah rakan sebilik masa kat UPM dulu..so sesaja la request kat dia nk makan laksa dan akhirnya dia berbesar hati nak buat..heheheh huyeee

so on saturday seperti yang dijanjikan maka ahkak pon ke rumah cik mar ni kat bangi....cantik umah dia:) dengan sapa? dengan akma/kema jugak kawan sebiologi dulu..hehehe en hubby dan hakim tak payah ikot yer....its for ladys jerk ...so kena bawak la cik arissa kan...:P 

makan time... ha tu la cik mar, auni bam2 dan jugak abang doyoks..nama2 glamer jerk ni nama betul panjang jela2...

sapa lagik yang datang? tu ha...farah dan en tunang..g.. soalan bertalu buat farah...bukannya pasal planning nak kawin saja...tapi MACAMMANA DIA KURUS...huhuhuhu termotivasi cik mar dan kema..heheheh

arissa dan auni bam2..arissa not really hepi that day sebab sakit perut ..huhu cian anak ibu..
lagik aksi sopan terlampau aku dan rakan2

dengan dorang2 ni macam2 kenangan indah tersemat...huhuh..terutama cik mar, biasa berbusiness jual sandwish sardin dengan dia..hanya bermodal tak sampai RM10..mabeles la time tu sandwish laku... tu belum kira duit hasil jualan berkali2 dicuri namun tak penah pon kami putus asa...yang penting kenangan...kan cik mar kan... lagik..penah jugak kerja kat carefour suatu ketika dulu dengan dia..cuma sebulan saja...cuti semester...cik mar..masihkah kau ingat? hehehehe...dan yang paling best buat kajian kat kedah... soal selidik ala2 bancian penduduk kampung... maraton keliling kampung naik motor bensen n heges taram ja ejaan suka ati aku:)
Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

5 comments:

LiAnA said...

seronok jumpa kawn lama.. kisah lama pun tersingkap sekali hihi

azimah-Butik Nur Kasih said...

btlkan cikin sonok tgk fara dah kurus. ingat lg time bersalin iman dia sungguh boolat. time bersalin amal, aku plak yg semakin boolat dr dia huhuhu...

Syikin said...

Liana- betul tu... kenangan pahit ke manis ke smuanya jadik manis bila dikenang2..hehehe

Syikin said...

gmah- ye la farah dah slim..jeles aku tgk perot dia yang flat tu tapi bukan mudah kan nak dapat badan cam tu...kena kuat semnagat dan kerja keras...dia kata kena bg balance ngan tunang dia..hahahah

Anonymous said...

I enjoy what you guys tend to be up too. This type
of clever work and exposure! Keep up the awesome works guys
I've incorporated you guys to my own blogroll.

Check out my homepage ... how much should i weigh for my age

Related Posts with Thumbnails