Wednesday, July 7, 2010

dah lama..

dah seminggu tak mengupdate blog....
kebizian betol acik ckin sehari dua ni...hari sabtu pon keja dari pagi sampai ke malam..uhhh redho ja la...nama pon keja ngan orang kan..hhehehe  kalau kita anggap ianya beban maka jadi beban la iya..so just enjoy the moment...:P

harap esok kembali reda tahap kebizian sebelum k kembali bizi next week..smuanya gara2 big indon projek..huhuhuhu.. boss!!! saya nak nek gaji leh? pastu nak bonus berbulan2...mimpi seratus kali la acik cikin oiiiiiiiiiiiiiiii

note: kepada cikgu BI dan BM jangan marah akan tahap kecampuran keBM dan BI an saya.. 1 MALAYSIA la katakan  hehehehe:P

Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

4 comments:

zuzie's life story said...

erk...cam pernah dengar jek yg font merah tu????? kekekekkeke...redho...dah tertulis jalan hidup ku begini...aku redho...huhu

Syikin said...

hahah.. tahu tak pe mana dapat ayat tu..reverse sykology namanya tu beb..ekekke

azimah-Butik Nur Kasih said...

sama arr busy tahap cipan uhhhhh

Syikin said...

hahahah gmah- cipan jugak yang busy...kita busy double trouble..
psst gmah this weekend ada IT fair kat alam central..kot2 nak carik apa2

Related Posts with Thumbnails