Monday, July 19, 2010

cerita 2x kali weekend

edisi summary...
angkara kebizian tapi nak mengupdate jugak kaedahnyaaaaaa

sejak semenjak dua tiga menjak ni paham ke korang weekend lepak kat umah je
minggu lepas disebabkan kesian tengok anak2 asyik mengadap TV dan jugak bantal jerk on weekend so aku bawak la mereka2 ini ke
taman tasik shah alam..
walaupon duduk klang... ku rasakan kakiku lebih ringan ke shah alam..hahaha dasar.....

apa lagik si hakim nampak ja play ground teros x cukup tanah dia berlari and last..LOST bersama abah dia..
disebabkan aku ayu so aku layan arissa yang ayu jerk..
anak aku yang ayu ni senang sket jaga berbanding sihakim... bleh buat aku sempot dan juling bijik mata nak kawal... dah la manusia punya la ramai...huhuh
so jom layan arissa yang ayu bermain... budak sorang ni..main tapi mata melekat kat ibu dia..hahaha takot kena tinggai ka apa wahai si adik...


icha sukaaaaaaaaaa la ibu...:)
kena 3-4 round dah surrender...
dah ajak sitdown...
jom carik abang jom...



mana ntah budak hakim ni...malas dah nak carik...:P
balik malam tu keletihan budak2 tu..zzzzz awal:)

sekian cerita weekend 2 mggu lepas..

********************************************************************

ahad lepas plak dek kerana memenuhi hajat seseorang so kamiorang ikot la dia bawak p.

IKEA..
carik apa dik non? carik perabot kerrrrrrrr???
*
*
*
*
*
carik yang ni..jerk sanggup drive 30km tu..huhuhu
meatball kegemaran my hubby


hakim heppi sebab bleh lepak kat sini


arissa macam biasa melekat ja kat ibu dia...


pulang dengan perot yang penoh tapi bila sampai rumah hakim dah requested nasik..hahaha kalau dah org melayu tu..melayu jugak:P

nota: weekend banyak duduk kat rumah jerk..redho ja la...kurang sket aktiviti melagho:P
Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...


2 comments:

azimah-Butik Nur Kasih said...

busy tp hati meronta2 nak update blog jgk kan..rasa bila update blog, dapat 1 kepuasan hahaha. kat umah mmg tak dpt nak online dah, broadband dah terminate huhu...

Syikin said...

gmah- tu la dapat update blog..LEGA.......bukan nk show kat org tapi utk kenangan diri sendiri gak kan...
awat terminate bband? nk pakai yg lain plak ke?

Related Posts with Thumbnails