Tuesday, July 13, 2010

yang meruntun jiwa.........

DELL INSPIRON MINI 10

adalah sangat cun..termimpi2 dah ni..bila ntah nak dapatnya ni...
moga ada la rezeki dalam masa terdekat...
wahai LHDN cepat kembalikan hakku agar dapat ku memenuhi impianku...
andaikata tak dapat macam ni pon seakan2 ini pon oklah kan..hehehhe mana tau disaat nak membeli nanti terjatuh cinta dengan yang lain plak..aikk cepat sungguh cintaku berubah ya..hahahah

nota hati : entry sempena tension keje manyak..uwaaa oksigen3

Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

14 comments:

honeylanz said...

ohh..memang meruntun jiwa. hmm has dah dpt cek LHDN last 2 weeks.. tp asyik lupa nk g bank in... ciput aja pun..hehehehe

Syikin said...

x nak ke cek tu...taknak bak sini..heheheh gurau jerk...
LHDN very the ..kawan2 lain dah abis makan RM tu kita lum dapat...tu pun nasib baik tergerak hati nak call, rupanya kes i tercicir..grr bleh blak gitew.. i pon cipot gak...cam kene tambah lagik sket utk dapatkan idaman kalbu ni...huhuhu

zuzie's life story said...

aik dell pink gak? akakakkaka...kaler lain x dak ka...aiyoooooo....pink panther la korang nih....

azimah-Butik Nur Kasih said...

yg biru itu milik hubby ku...mmg geram jer tgk. mintak tukar suka sama suka dgn Q hitam legam ni, tak nak plak dia :(

Syikin said...

zuzie- i tak kater pon nk amik pink..hahaha tapi kalau amik pink pon x per kan, cun kan..hahahaha bak kata hakim..pentom (singkatan pink panter) hahaha

Syikin said...

gmah- hubby ko dah sambar? uwaaa netbook ke notebook? beli online 999 jerk tapi x tau la processor dia sama ke tak ngan yg kat kedai tu ha..uwaaa

Mimie Fazira said...

time aku beli dulu sikin memang online .... dapat windows 7 ...
tapi aku tambah lagi untuk upgrade microsoft office n antivirus ... total RM 2400 untuk 2 netbook ... okla kan ...

azimah-Butik Nur Kasih said...

cikin, hubby aku guna notebook punya. netbook isk kecik beno, surfing internet ok. nak buat kerja2 office sakit mata.

Syikin said...

mimi..dalam 1200 gak sebijik kan..emm nanti nk servey kat it fair la cam tu aku ni buta It..yg aku tau serfing tenet ja.. ehehehe ko upgarde kat kedai ke direct to web mimi?

Syikin said...

gmah- oo notebook la tu... aku ushar netbook je.. TUJUAN gedik2 surf tenet dimana jua..senang dibawa..keje2 opis harus buat kat opis jerk..:P

noniey said...

hehehehe.. insyaallah dapat lah tu nanti.. sebut je tiap2 hari kat en suami.. confirm dapat nanti

Syikin said...

noniey- aminnnnnnnnnn hehehhe

Zana said...

tak lama dah nk dpt duit tu, ntah2 dah ada kat skolah....soh cikgu jan cek tgk, kita mesti dpt time yg sama...
beli la pink, blh kita geng...hehehehe

Syikin said...

alhamdulillah...dah dapattttttttttttttt:)

Related Posts with Thumbnails