Thursday, June 24, 2010

Sendiri...........

Hari ni masuk hari ke3 en suami meninggalkan aku dan anak2.. tetiba ja kena panggil p kursus Hoki kat kuantan.. pagi dapat call, petang dah kena ada kat sana..ish keje giler betul arr dorang ni..dapat surat peram kot kat PPD nih

sepeninggalan dia everything is ok... walaupon agak penat smua kena buat sendiri kena bersih umah, basuh baju segala huwaaaa, rutin hidup pon lebih padat tapi bak kata orang bila dah tak de yang menolong tu maka kita lebih pandai mengurus masa rasanyalah... datang opis pon lebih awal sebab keluar awal hantar anak2 yang selalunya tugas ni abah yang buat...

dan yang paling best budak hakim mendengar kata versi dia la.. cepat la cik abang balik... anak2 dan ibu dah rindu dah ni..hehehe kalau dia baca sure suka kembang2 dah ni..

Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

5 comments:

azimah-Butik Nur Kasih said...

cikin, surat kena peram kat ppd tu mmg biasa. hampeh tau klu dpt surat n kena pegi ad hoc. kami selalu jer kena. weekend ni aku plak kena tinggal. husband pi 'mana lg klu bkn rugby tournament'.

Syikin said...

gmah- tu la... nama pon yang menurut perintah..so p ja la...huuhuhu apa leh buat pasrah..heheheh.

zuzie's life story said...

dah 3 hr ke? cam pelik jekkkk....hmmm...ha..baru tau cam ne kalo laki x dak...akakkaka..bayangkan le cam ne black2 widow tu harung hidup dorang..kesian ek???? maybe da tertulis di loh mahfus...(jgn gelak)

Syikin said...

loh mahfus? kitab apa tu? akakak yg i tau yg ditentukan cuma,jodoh dan maut jerk...:P sbb tu ada perkataan jodoh dan maut ditangan tuhan' tak de plak kata...ups tak leh bg komen banyak2 kang kene band lak..kui3 yg pasti...u know and i also know..:)

Zana said...

i don't know....

Related Posts with Thumbnails