Tuesday, May 25, 2010

sekali sekala- sha sha bday party

date: 22 may 2010
venue: Bkt Jelutong, shah alam
umah saper: umah bosss beso
bday saper: anak bongsu boss..1st bday...
gambar bday girlz: tak ade..sebb asyik nangis jer... puan ckin x snap sekeping gambar pon... gambar2 dibawah ihsan mok sha...huhuhu thanks mok sha..:)
jom layan piccas

hakim yang shy2 cat...lagik pon pakai topeng cat kan..
so wajarlah dia shy2 cat..muahahaha

aksi2 terlampau acik ckin dirumah orang..
upssss!!! buat macam umah sendirik yerrrrr :P
aksi khasif yang syiokk naek beskas pink

sains autograp....utk bday gilzz

me and little arissa..muka moody br bangun tdo..
nasib baik tak melalak..hehehe

ni budak chomel nama Khasif Qaisara...

ha..ni la mok sha...mama Khasif...:)



nota: hujung minggu tak de buat apa..so berjalan2 la menghilangkan BORINK..:)

Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

4 comments:

azimah-Butik Nur Kasih said...

best kan pi bday party yg arrange kat umah sendiri mcm ni. ada gak niat nak buat, blm ada masa lg. plg best celebrate bday iman kat kfc jer. bila hakim n arissa nak buat party mcm ni? jgn lupa jmpt tau :D

Syikin said...

kat umah ni kena kerja keras sket la..melainkan amik catering. aku kalau nk buat makan2 cam ni selalunya umah mak aku..hehehehe senang ada org nk tlg masak..kalau kat sini setakat kami berempat ja la tiup lilin..hehehehehe

Zana said...

syoknya depa pi sana.....
mesti mkn sedap2....

Syikin said...

zana- tu la rugi tak p..makan sedap2..:)

Related Posts with Thumbnails