Monday, May 24, 2010

makan2 @ opis...:)

dah lama rasanya tak update blog...rindunyaaaaaaaaaaaa
kali ni aku nk update pasal makan2 last friday kat my new opis..
sempena....
my boss beso n boss kecik b'day...
dan jugak sempena....
..... lama x makan2 cam ni kan...
jom layan piccas...

antara juadah yang sukarelawan dan sukarelawati sponser...
alhamdulillah..rezeki..memberi dan menerima satu kebahagiaan, kan... yang penting ikhlas..
kalau tak bawak makanan pon u are still welcome to joint us.. x kisahnyer la....
makanan banyak..sampai moncit makan...
apa yang aku sponser?
emmmm..... satey itew..
bersama mok sha dan zuzie...
laksa sarawak pon ado..sodap!!


mak dara dan anak dara..dan jugak seorang gadis bernama DARA..sweet :-)

aksi gedik santai bersama puan rozana.. pinggan yg ke-3 dah ni..hua3
upppsss terlebih suda...

lagik aksi gediks santai
again..dok pikir apa lagik nk makan.. round yang ke entah berapa kali...


sedikit info: acara makan2 12.30 pm until 3 pm... dan lagik dan lagik....
lokasi yang agak KOSONG..mmg kosong pon..premis yg just isi KOTAK2 dan file2...

cerita belakang tabir: hanya mereka dan kawan2 mereka ja yang tahu apa yg tersurat.... zassssssss:P

nota: nak jugak nota kaki... hahahah muka ku nampak pucat la..naperk ekkk....:(

Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

8 comments:

zuzie's life story said...

yesss!!! 1st comment! Tu dia...aakakkakakaka..pantas tol mak cik ni update blog..wakakakka...yuppsss.....i faham u faham, we all faham...muahahahha..kita saling memahami...wakakakkakaka...yang penting kenyang! lain2 tolak tepi ek!

p/s : pucat sebab terlebih makan...huuahuahua...

azimah-Butik Nur Kasih said...

ko ni cikin tak mcm ibu ada 2 anak lar...mcm anak DARA! btl tak tipu. aku ni dah mula problem tang p*r*t. camner ni..baru nak diet dah pengsan coz low bp. adehhhh

Syikin said...

zuzie- muahahahah i bosan..tu pasal lajuuuuuuuuuuuuuu jerk....kenyang is important kan..siap tapaw tak hengat lagik tu....

Syikin said...

gmah- macam anak dara? haha itu pandangan optik ja tu..hakikatnya aku buncit...uwaaa stress tengok perot sendirik..sampai hakim pon dah komplen...perut ibu buncit cam ikan buntal....uwaaaaa...:P
low bp ekk? sama la cam aku..makan kerang n bayam banyak2...

Zana said...

apa yg faham2 ni? tak faham laa...
heheheheheh...
kalo buat tiap2 bln mcm ni best gak kan...
celebrate tiap2 bln for birthday boy/girl....

azimah-Butik Nur Kasih said...

cikin-bayam n kerang tu klar dua benda yg aku tak mkn huhu... tular, perut dah booolat ni :(

Syikin said...

zana- ala..paham la..yg.... makanan semua sedap2..:P..good idea... tapi larat ke smua nk berpot luck..sat g tukang bawak ice bising lak...tiap2 bulan kena bawak ais cream..wakakaka

Syikin said...

gmah- tak makan bayam ker... apa lagik ekk melainkan kena la amik pil busuk iron tu utk tambah darah....lagik satu daun asin2.. /sayur manis.. tau?

Related Posts with Thumbnails