Monday, May 17, 2010

Hepi Teachers day

suatu ketika dulu...
aku pernah bercita2 nk jadik cikgu
tapi cikgu memerlukan kesabaran..
sabarkah aku?

aku mmg tabik toing2 dkt cikgu2 kat luar sana yang bersusah payah mengajar dan mendidik anak bangsa..dengan kerenah anak2 murid yang makin hari makin mencabar...

even cikgu2 aku tak baca tak baca blog aku ni nk jugak aku ucapkan terima kasih yang tak terhingga buat mereka...uhh aku sangat nakal diusia 13-15 tahun...
yang tahu hanya rakan se'fly' saja...
budak tak cukup akal..mmg begitu...
alhamdulillah pengalaman memantangkan..
soooo
i just want to wish
kepada semua yang bergelar guru/pendidik/penyarah..dan seangkatan lah...:)




Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

4 comments:

sisdee said...

hehheheh kita pun dulu2 ada cita2 nk jadi teacher....tp kes nk mlawa jek suke kat teachr kita yg pki mcm2 baju n kasut tinggi hahahhahah

Syikin said...

sis dee- sama la..time dulu2 kan cikgu cam tu..hari2 tukar kasut, tukar handbag..kasik sama ngan baju..hehehehe

azimah-Butik Nur Kasih said...

hehe tq for the special entry for teachers. aku mmg cekgu yg suka melawa ngeh ngeh... tp part handbeg n baju jer lar. part kasut idak ler, sakit kaki pki tggi2. teacher azimah pki kasut crocs pasar shah alam jer haha

Syikin said...

teacher gmah dah come pakai baju cun2 lagik la tertawan anak murid hehehee..

Related Posts with Thumbnails