Tuesday, November 18, 2008

OK tak?

Peti keramat kat rumah tu dah uzur sgt dah rasanya. dah tak berapa function.barang yang disimpan cepat rosak. Hubby beli masa bujang dulu. walaupun 2 pintu tapi 2nd hand dapat la dengan harga cuma RM300. dah banyak jasanya tu.. dah 4 tahun lebih dah pakai tiba masanya untuk di tukar baru...

Hajat di hati nak sambar fridge ni


430 Litres
Tempered Glass Door
Hybrid Guard System
- UV Fresh Guard - Cool Air Wrap - Hybrid Plasma Deo (Hybrid PLASMA keeps the air in the refrigerator clean by decomposing and eliminating bacteria, ethylene, which accelerates the aging of fruits and vegetables).
Tempered Glass Shelves
Removable tempered glass shelves are easily cleaned, strong and durable. (Withstand weight up to 100kg)
Ice Twister
RRP (Recommended Retail Price)
West Malaysia: RM 1849.00 East Malaysia: RM 1949.00

Tapi kalau yang besar sket 480 Litre harga dalam RM2040.. ni kat laman web la..Tapi ok ke aa Toshiba ni? Belum pernah ada lagik barang elektrik kat rumah jenama ni. Kami banyak pakai barang Samsung. Banyak ker? hahaha tak pun.. just TV and Washing Machine jerrrr..

update info 22.11.08 - alhamdulillah dah beli..480L... tapi dengan harga 430L (cam dlm internet)

Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

1 comments:

ZanariahMdzain said...

weip....
aku pon bekenan fridge tuh...design die wat aku suka..jalur2 & kaler itam..ktrg dah dah ushar lama dah..kat jusco,car4..dlm 1999 tapi aku lei dapat 1750 je..tapi kat selayang nila..jgn tekujat arr kalo fridge umh ktrg nnt same ngan kt umh hang..hehehe..niwey,semoga selamat bersalin ek...

Related Posts with Thumbnails