Thursday, November 20, 2008

Hakim kena GEGET

Petang semalam aku ambik hakim agak awal..dalam pukul 4.30ptg. nasib baik anak bertuah dah bangun dari tdo. Bila nampak anak aku ni terus mata aku "tangkap" satu spot merah kat bahu kanan dia. Belum sempat aku tanya akak yang jaga tu bagitau hakim kena geget ngan awek sebaya dia... ni gara2 hakim tolak awek tu...emmm biasa la budak2. tapi bab gigit ni aku agak pantang coz aku tak suka budak yang suka gigit. Hakim pun penah gak coba2 nak belajar menggigit... dapat la penangan aku...sejak dari tu dia dah tak berani gigit2 lagik. Kesian aku tengok.... balik rumah aku tanya dia...
aku : Hakim ni kena apa?
Hakim : gigit....
aku : ooo hakim kena gigit... nangis tak?
hakim: nangis.... huhuhu (sambil buat gaya budak menangis...)
aku: ha tu la, sapa suh mulakan dulu...tolak org, kena la gigit...lain kali jgn buat lagik!!!
hakim: aaaaaa
abah balik pun dia mengadu.... mengada betoi!!

Bahu hakim yang kena gigit...merah menyala


Say cheeese...



Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

4 comments:

~~ciklinn~~ said...

ya alalh hakim kena geget...saper geget nie.... meh ciklinn geget dier balik...

wah hero ini budak eh.. kena geget pon cute jer senyum..

Syikin said...

senyum sebab nak posing depan camera jer tuh..kena geget melalak gak..hehehe

intan said...

muka hakim nih mmg sebijik muka ayah dia la :)Agaknya mcmna la adik nya nnti ekk,hehee...

Syikin said...

ya la intan..mmg fotostat punya muka..hahaha.. harap2 adik dia nanti ikut muka aku..cute sket..hahaha

Related Posts with Thumbnails