Friday, November 21, 2008

Kau milikku!!

lalalala senangnya rasa hati... apa yang diingini bakal menjadik milikku..apa dia? nanti2 la aku cerita k.. hehehe
emm pejam celik dah pun ujung bulan November, pastu Disember..pastu datangnya tahun baru.. dah bleh start draft azam untuk tahun depan ni. Azam tahun lepas dah tercapai ker kawan2.. jap aku nk belek2 balik azam aku untuk tahun ni.... emmm alhamdulillah ada yang dah tercapai dan ada yang bakal ku forward ke tahun depan. Antara azam aku yang tercapai dek bantuan org lain ialah....hahahaha malu la nk cakap... senang bagi sesetengah orang tapi agak susah bagi aku. Nak tau apa dia?Nak naikkan berat badan ke 50Kg!!. tercapai dek kerana aku peknen....kalau tak tak tahu la tercapai ke tak... so akan ku forward jugak azam ku ini ketahun depan.... kita tengok berjayakah aku...heheheh Azam aku yang lain2 biarlah menjadik rahsia...(chewah dah macam cik CT Nualijah jerk bunyi nyer)

Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

2 comments:

ZanariahMdzain said...

haaa...konfem..aku beli ari sabtu,22/11 ritu, t lei clbrate bsday fridge tu sesama la ek??kekeke..

Syikin said...

oit..ni apasal sama date beli nih??? hehehhe

Related Posts with Thumbnails