Friday, November 14, 2008

Lagi 3 hari...

Dah 2 hari kami ditinggalkan sibuah hati. Mr Rizal kena p BTN la plak kat Kelantan. tak leh make call or sms lak tu bosan. Semalam ok lagik..bleh bersms lagik. pagi ni dah kena serah hp kat fasi.huh!!!
semalam hakim tak sebut sangat abahnya. Hari ni dengar pintu gate dibuka terus cakap..abah? tak denya...... 3 hari lagik la sayang.
Semalam hakim menawarkan diri tidur sendirian kat dia punya katil... ingatkan dia main2 saja macam malam2 sebelumnya. tapi semalam tdo betul2 la pulak. Tapi tengah2 malam lompat jugak mencarik ibu...

Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

2 comments:

~~ciklinn~~ said...

wah bagusnyer dier..... oklah tu pelan2 kan....

Masnizaayu.. said...

woi jan!skema nya hg..aku tak bg pon kat fasi..relaks ja gayut ngn laki aku mlm2..tapi aku jd public phone la..kekekkeke..tahniah buat aku..jan..usaha lagi..krm slm kat jan noh..

Related Posts with Thumbnails