Tuesday, November 18, 2008

Bosan

Bosannya aku hari ni. Budak2 office yang lain ada yang datang lambat dan ada yang tak masuk office langsung hari ni. Diorang nak bertolak ke Gold Coast..huhuhu Company Trip. aku? terpaksa la redho...tunggu office. macammana nak p...dengan memboyot-boyot ni... dah tak bleh naik flight. tambah pulak Mr. Rizal ada kursus. Jadik kalau aku tak peknen pun memang aku tak akan boleh p punya lah... Hai..melepas!!! bukan senang tau nak dapat comp yang bagi free satu famili p bercuti. Duit buat passport di tanggung! duit poket lagik di beri!!! dah tak ada rezeki aku..apa nak buat. Rezeki aku tuhan bagi lagik tak ternilai...heheheh... Insyaallah 4-5 minggu lagik dapat la rezeki aku tu...hehehhe...
Untuk mengubat luka aku tak dapat pi Australia FREE maka my comp bagi la sket RM buat ubat duka even tak sebanyak mereka2 yang dapat p sana..huhuhuhu..sedey..mmg tak p dah la rasanya...mana la den mampu..huhuhuhu.. setakat p Bandung tu lepas la...

emm.. ubah la tajuk..malas nk sedey2. jumaat lepas my mum datang temankan anak n cucu coz Mr Rizal kan p kursus kat Kelantan nun.. takut la kan anak dia terberanak ker..tak de plak org nak tolong. My mum duduk sampai semalam. Dia selalu cakap " susah la mak tak dak henpon..." emm disebabkan ada rezeki lebih sket bulan ni so anaknya yang tak berapa mithali ni belikan la dia Hp..Hp yang murah2 ja... lagipun my mum just nak call jer... tak pun nanti2 nak sms jerr... beli pun yang tak de camera bagai... simple but nice. Ni ha rupa Hp nya..

Samsung SGH-C160



Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

2 comments:

~~ciklinn~~ said...

eh syikin dah berapa bulan yerk... hopely selamat semua nanti yer... huhuhuhuh takper takder rezeki nak pi... manalah tau esok2 rezeki baby kan.... compay wat kat tempat lagi best...hehehhe

Syikin said...

dah 8 bln dah cik lin..tgh menghitung hari la nih

Related Posts with Thumbnails