Saturday, November 21, 2009

sticky mood- Pureen clearance w/sale 21 & 22 Nov 2009

Nampak gayanya sawan shopping aku datang lagik. ku kira awal disember tapi disaat RM mula kering ketahap kritikal.. Toke kilang Pureen pun dah tak menyempat-nyempat nak let go barang dia..kalau tak bawak2 la bersabar dulu.. mungkin disebabkan raya haji minggu berikutnya..jadik dia takut smua org lagik kontang RM..jadikdia buat la jugak kot on 21 and 22 NOvember....... (hipotesis aku semata-mata jerk ni)... uwa!!!!!!!!! ahkak nk pi!!!! toiletries dah habis.... ok tak alasan poyo aku ni? kui3... gasak la noorasikin..asalkan bahagia... kalau korang dah penah tengok hasil rembatan aku yang lepas2.. tangkap nangis oooo VERY WORTH FOR MONEY!!!!

korang nak ke map nyer? kalau ada permintaa aku akan paste.. kalau tak de.. tak yah..hehehe

ATAS PERMINTAAN.................:)

21 to 22 November 2009
Pureen Stock Clearance Promotion
[SNS : Check out the previous Warehouse Sales in August 2009]
Products Offered
Baby Diapers
Baby Apparels
Baby Toiletries
Baby Accessories
INCO Adult Diapers
Adult Toiletries
Sanitary Pads
Maternity Pads
Brands Featured
Pureen Pride ‘N’ Joy
Pureen Basic
Tracia Toiletries
Dr Mist
Time: 10am to 6pm
Terms
VISA & MasterCard accepted for purchases above RM150
Location (Tel 603 7628 8888)
Summit Company (M) Sdn Bhd
Lot 6 Jalan 19/1
46300 Petaling Jaya
Selangor Darul Ehsan
Malaysia
http://www.pureen.com.my/
HEPPI SHOPPING K....:)
Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

6 comments:

azimah arshad said...

waaaaa....dah hbs pantang time ni bestnya!! eh kat mana wsale ni? biasa dia buat kat the summit kan? klu kat situ i tau ler. tlg acik cikin...bg details dia yer. berminat ni keke...

Syikin said...

gmah.. permintaan di tunaikan...:)

anese said...

kau ni tak je sales barang budak..tapi bagus leh jimat...err ye ke? hihi..kalu brg murah aku rasa lagi la tergoda haha!!

Mimie Fazira said...

wah...best nih, gaji lak awal lak tu bulan ni. sikin janji jom. boleh 2gether2. aku lama tak jumpa hang.

Syikin said...

anese.. 3 bulan sekali..selalu habis la jugak around 100++ sometime 200++.. tapi tak pe..yg penting value for money..ngeh3..

mimi..jagik awal ekk..mintak sket!! kih3..aku kena pakai 'akaun sesak' la gamaknya..nanti top up balik..sale nyer pasai...adusssssss..nk janji p sekali? boleh tu boleh tapi tak tau kul brapa..coz ada hal gak pagik sabtu tu...uwaaaaaaaaa

irenedahayu said...

wah barang baby... sebelum ni berhabisan tuk anak buah sulung, pas ni kena simpan tuk baby ayu nanti... tq kak syiki masuk blog ayu.. kat borak kak ayu tak leh tengok la.. kalau macam borak kat blog ayu.. :D

Related Posts with Thumbnails