Friday, November 20, 2009

ini jer...

auntie eynda cakap..dia nk tgk baju2 icha..so ibu tengah rajin ni... heheheh.. sila jamu mata yer auntie2 sekelian.. ibu cakap.. dress tu smua tak de la lawa sgt pun.. tapi ibu cakap.. berbaloi la dengan harga dan kualitinya.. ibu cakap lagik..ibu SAMA SEKALI TAK DE NIAT NAK MENUNJUK2.. setakat nk berkongsi jerk.. hanya ini jer ibu mampu belikan icha dan abang hakim baju... apapun icha dan abang hakim hepi jerk... hehehe
kita mulakan dengan seluar icha

abang hakim nyer...

icha nyer..
dan seterusnya icha nyer lagikkkkkkkkkkkkkkk










start dari dress yang hitam/koko gelap kat atas tu... material tebal sket macam ni....macam kain kudroy (betul ke eja ni ekk)
pada mata korang may be tak lawa sgt kan.. tapi kat mata aku... cantik jerk.. hehehe a lot of thank to auntie zana :) dia yang pilihkan.... harga: bermula RM 8-RM16. untuk sale kali ni habis banyak untuk baju2 icha.. baju n jeans abang hakim dah banyak....:)
Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

6 comments:

intan said...

aku suka la gaun2 tu,sian plak kat anak aku ddlu mama dia nih xbeli pn gaun2 mcm nih, skrg pn sama,hehee... ada bape lai je, ish2 bestnya kalau dok area kl kan byk ble save,untung hg syikin.

Syikin said...

intan... memang banyak bleh save dan kerap jugak poket kubocor..akibat tak tahan.. tapi yang bestnya.. aku mmg tak shopping langsung dah kat supermarket....lega... almaklum. baju anak2 lagik mahal dari baju mak bapak..:P intan..hg sihat ka? update la blog..rindu la nak dengar khabar orang jauh............:)

Zana said...

yg ni ja ka? rasanya mcm ada lg kan...

Syikin said...

zana..ini ja..plus baju yang icha pakai tu.. yang lain..kak azimah ngan mok sha dah amik..:)

Mimie Fazira said...

best kan cikin anak pompuan..mcm2 dress boleh beli ... tak sabar nak tunggu melyssa besar sikit ... boleh melaram dengan dress...nak beli skrg kecik sangat lagi ...

Syikin said...

mimi..memang..sangat banyak baju budak arissa ni gara2 dapat ibu yang tak tahan tgk baju budak pompuan yang cute2 itu.. nanti ko pun akan dapat penyakit cam aku gak..hehehehe...tak sabar nk tunggu rambut budak arissa ni panjang..nak tocangkan dia...over kan aku? kihkihkih

Related Posts with Thumbnails