Wednesday, April 7, 2010

Top Blogger 2010


wah!! teruja dan terharu..top blogger kah? heheh dah dapat award ni..wink3...(edisi syok sendirik )

1) Thank and link the person that give u the award
- Thanks to ira lagik sekali.... :) tak sangka u doble u kasik i award..muahhhh:) tq3...hehehehe

2) Pass this award onto 20 bloggers you've recently discovered and think are fantastic...

1.-10: kepada smua penerima award acik cikin dalam entry lepas....'mommies blogger award'
11. kak eynda
12. kak azmiezas
13. zel-my journey to loose weight
14. zarinbahrin
15.ina ibu 3AZ
16. Ana suzana
17. sis dee
18.Luvly ma
19. Hudha nordin
20. kepada anda yang membaca!!! :)

aku tau ramai yang dah dapat..berkali2.. tapi kalau sudi... datang la ambik yer...:) ikhlas dari lubuk hatiku yang paling dalam...chewahhhhhhhhhhhhhhh ayat!!! ngeh3.

Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

7 comments:

sisdee said...

tq yang...mmg i dah dpt this award tp tq gak tak tkira..cewah mcm dpt anugerah bintang fopular lak :p

Azmiezas said...

Tq dear,..akak memang dah dapat..

tapi kalau ada yg sudi bagi lagi,..seribu kali akak sudi terima..

I want to lose weight said...

Thank you !!! :)

zarin said...

hi syikin
tq dear...i pun dah dapat award ni tp sebab u bg, i amik jugak heheh...org memberi kita menerima ye tak? :-)

ibu 2AZ said...

shikin, thanks..nnt ina amik kay..

azimah-Butik Nur Kasih said...

wahhhh i dah dapat 2 award!! rasa glamer plak haha... tq sgt! harap2 masa tak jeles sgt kat sy, blh update blog dgn award2 ni :)

azimah-Butik Nur Kasih said...

wahhhh i dah dapat 2 award!! rasa glamer plak haha... tq sgt! harap2 masa tak jeles sgt kat sy, blh update blog dgn award2 ni :)

Related Posts with Thumbnails