Wednesday, April 21, 2010

Hari ke 3 @ new opis

uhh..acik ckin bukannya berpindah tempat kerja.. masih di company yang sama..cuma rezeki BOSS dah makin bertambah..sudah mampu membeli lot opis sendiri..maka Isnin lepas kami dikerahkan pindah..yang pindah masuk pon cuma 3 pintu sahaja..2 stor dan 1 pintu budak2 opis... 3 pintu lagik masih kosong... sebab sebahagian besar budak2 sales dan cs serta top management masih di opis lama..

penat masih berbaki..adus..berdenyut2 kepala hotak... tapi disebabkan rindu...nak jugak update blog..hehehe..rindu jugak nk berblog walking..huhuhu..dah la internet kat rumah masih tak pasang2 lagik....lambat betul la org2 TM ni...grrrrrrrrrrrrr dah dekat sebulan buat report...:(

Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

2 comments:

ibu 2AZ said...

opis baru ek shikin..ok gak mood baru kan..hehe..u citer psl TM..i pun tgh bengang ngan TM..ish sakit hati..dah sebulan lebih pending my streamyx..

Syikin said...

Ina- adalah sangat bengang tau.. i cakap kat my hubby kalau still kena bayar bil streamix n telefon bulan ni mmg i pegi mengamok kat opis TM tu nanti..grrr bayar tanpa guna langsung..MANA ACI!!!..huhuh sangat lembab.. buat report siap p TM point pon lembab..grrrrr

Related Posts with Thumbnails