Tuesday, April 13, 2010

terapi for APRIL

yang ditunggu dah tiba.... dah lama asyik tertagak2 ja nak beli... selama berbulan2 cuma pakai 6 CD saja..ohh sungguh superrr basuh kami suami isteri...hehehe.. sudah lama aku 'menyervey' sana sini..rupa2nya rezeki acik mimie kali ni.. rezeki aku jugak sebab dapat best deal dengan acik mimie... thanks dear..muah... ko memang baik ati la mimie..heheheh... ini pujian ikhlas tau..bukan bodek tau...:)

 parcel ni awal betul sampai..around 10 am... ahkak sukerrrrrrrr:)
kunun2 cam dapat hadiah la kan..kah3 walhal hadiah berbayar....:P

dan isinyaaaaaaaaaaa
10 keping CD yang memikat hati..
wah semangat betul nak berCD
berjimat membawa berkat...
kali ni rezeki untuk arissa dapat berCD berwarna warni dan ber katun2...

dan.... acik mimie bagi ni as a free gift... wah siap dapat free gift tu....
kata acik mimie sebab silap pack apa yang ahkak mintak....
tapi ahkak tak kisah..sebab ahkak dapat 2 valcro..lalalalala... thanks a lot ya en mazzuki sebab silap..heheheh ..leh lak gitew...

so uols kalau nak beli CD.. jangan segan2 g blog acik mimie tau...
kat sini. she can give you the best price..lagik banyak beli lagik murah kan acik mimie kan..:)
*
*
*
ini untuk arissa..abis untuk hakim apa plak?
uhhh sudah pasti ada... tunggguuuuuuuuuu
bulan ini ibu mood BERABIS NIAT DIHATI....tanpa sedar diri
sampai dah pokai tahap tepu.....:P

note: bila mau dapat claim ni....huhuhu.klau la boss mendengar isi hati aku ni kan best..pasti dia akan kata..    " ya saya paham sekarang dah APRIL... nanti saya tunaikan hajat staff2 saya" hahaha...alangkah indahnya kan...:P........... banyak wishlist aku ni....:)
Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

12 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

mak aih..byknye CD
hehe
rafiq baru ade 9
harus tambah lagi
:-)

Syikin said...

rose- 9 pon banyak la tu.. arissa pun selama ni pakai 6 saja.. tapi kena basuh la setiap hari... sekarang dia dah 1thn 4 bulan baru nk tambah 10...kalau beli banyak sekali gus murah sket kan... save..:)

Azmiezas said...

Puas akak dok tengok apa CD tu..rupanya cloth diapers..hihihi..

maklum la jakun sikit,,

Mimie Fazira said...

dah dpt ye .... saya jual ye acik ckin .... manual nnti aku email kat hang ...

azimah-Butik Nur Kasih said...

syok kan shopping.... i dah lama tak shopping, sgt bz! byk sgt aktvt kat sek skang.

Syikin said...

kak azmiezas- hahahha..akak dah tak perlu pakai..akan datang maybe...apa lagik ka..go for girl plak pas ni..leh berCD...hehehe

Syikin said...

acik mimi- ya acik mimi, aku menunggu manual itew...hehehe thanks again..:)

Syikin said...

gmah- sibuk sungguh cikgu yang sorang ni... lepas ni mesti ada edisi melepaskan geram bersopping ni..hehehhe

mamaaerish : said...

wah.... canteknyer... i lioke... ;p

ibu 2AZ said...

bnyknyer cd..ish lom pernah try beli lagik..ok ek shikin..

Syikin said...

mamaaerish- boleh try for aerish dan new baby nanti gak nih..try la..;)

Syikin said...

ibu3AZ/ina- cuba la..so far ok la.. kadang2 bocor gak..bergantung cara pemakaian dan penjagaan CD tu jugak..

Related Posts with Thumbnails