Monday, August 3, 2009

Ahad yang penat..

Anak2 bertuah ni bangun seawal 6.30 pagi hari ni..hai anak2..kenapa la korang bangun awal di hari minggu yang shahdu ini..kasik la can ibu nak rileks sket... si adik bangun dulu..buat bising lepas tu kacau si abang..aduhai....
Tapi diriku sangat enjoy tau bilamana abah si Hakim ni baik hati pulak hari ni nak bawak hakim p sekolah... abah training budak2 hoki today.. hakim pun joint sekali... tinggal la aku dan adik saja kat rumah...sangat heaven okey.... time arissa tdo aku pun..apa lagik...tenet la...hehehehe
Hari ni plan ke rumah adik aku saja..makan free sebab aku M.A.L.A.S tahap gaban nak masak.. untuk diri sendiri pun aku cuma goreng bihun ja as a brekfast... sungguh fast..
lepas p rumah adik aku mengisi tangki kami 4 beranak dan bawak balik hasil2 tuaian sket..kami ke.. Mines... tempat yang banyak cabaran.... sebab apa aku kata macam gitu..sebab...kat sini banyak betul mainan dan haiwan2 tunggangan yang buat aku dan Mt rizal STRESSS........ anak bertuah meronta2 nk naik...nak main.. aku buat buat muka kejung saja.... main sekejap ok..lama2.. NO!!!!.. pusing punya pusing ... tengok ikan2 yang makin membesar kat tasik tu..kami pun balik..sebelum balik..kasik pos sket.....


Nak balik ke kita wahai si abah?........... Mr. Rizal cakap... ya la... balik tdo pun best... dalam diam aku merungut2.."bal bla bla.." akhirnya... abah dengan muka slamber..drive menghala pulak ke Putrajaya...hajat di hati nk tengok pesta Flora... tapi panas la pulak.. aku kan puteri lilin...ehehehehe... akhirnya lepas makan2 kami pun blah .. Gambar sekitar TAMAN BOTANI
piece.......... aksi ultramen plus BEN10

anak dara dan bapak dara

Hakim tengah menstroller kan adiknya... tengok betul2... hanya kepala dan jari jemari halus hakim saja yang kelihatan..

permata hati beta..


balik rumah masing2 kepenatan...lepas mandi..smua tertdo depan ruang tamu pulak tu...ish3...penat punya pasal...

Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

1 comments:

~~ciklinn~~ said...

hihihihih linn pun kdg2 malas gak.. hahhahhah.....

ha samolah kito..kadang suh abah eh bwk budak2 ni gi skull gak..lapag palo den ni ha..

Related Posts with Thumbnails