Thursday, July 23, 2009

kesian dia............

Semalam.. pukul 10 secara 'bidan terjun' diminta utk eskot mak cik Zuezie ke Melaka membuat lawatan prihatin terhadap seorang opismate yang sedang sakit.... kesian mak cik safa ni... secara automatik plan diet terlaksana bilamana dia ditemui 'sekeping' saja terbaring di wad pembedahan Hosp Melaka.. gastrik..tahap tak tahu...
mak cik zue zie yang drive.. aku just jadik co-pilot dibantu oleh En Garmin

puan zana pun ikut serta

aku la yang sedang buat2 sakit (feel la sbb dok hospital kan...) bersama driver mak cik Zuezie

ini adalah mak cik safarina yang menahan mual

sungguh la sekeping... tak pe kami doakan cepat sembuh..lepas ni boleh buat potluck lagik..kasik isi tank balik yer...
setelah melihat mak cik safa kami terus kebandar hilir mencarik habuan diri sendiri...
kami TERjumpa kedai ni
ASAM PEDAS SELERA KAMPUNG
(masuk warung kita ni...hehehehe)
so apa lagik...jom test drive...even perut aku tak de la lapar sangat kan...
menu kami

aku yang sememangnya terkenal kuat makan...walaupun kurus ja orgnya..hehehe aku tak bela hantu okey....
lepas makan kami terus drive balik ke KL.

singgah sekejap dekat RNR buat jamak
tiba2 hidung dan mata aku diserang sesuatu...
disebabkan tak tertahan...
kami layan la...sorang 5 pucuk benda alah ni (aku makan 7 pucuk...hehehe)
SATAY KAJANG HJ SAHMURI

Nota kaki: En. Rizal.... bila nk bawak kami jalan2 lagik kat melaka? p pekena ikan bakaq

Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

1 comments:

~~ciklinn~~ said...

alahi kesiannyer kwan tu..semoga dia cpat sembuh... linn masak asam pedas hari nie.. hehehe

Related Posts with Thumbnails