Monday, August 2, 2010

31st July

awal pagi lagik aku dah hantar hakim dan adik ke taska.. hehehe..semua gara2 abah...
en rizal g skolah.. puan ckin p shopping kat NAGOYA..wow!! tiong kepala kejap banyak sangat pilihan..  untuk apa aku kesana? projek MEGA la konon..sebelum raya..hahahhah

hari ni ada 2 jemputan... makan free!!
perot kosong dihalakan terus ke KAPAR..umah my good friend kak jimah.. sedap menu kamu sesuai dengan tahap kelaparan kami....tak bekfes acik ckin ni kaedahnya..huhuhu.. sampai x sempat la snap gambar...punya la fokus..makannnnnnnnn je.. terima kasih ye kak jimah n famili..siap tapau x hengat..heheheh

2nd umah.. umah acik mimie..
sempena bday melly dan enel.. acik ckin tak tahu nk beli apa..moga melly bela la haiwan acik ckin bagi tu yer.. x yah kasik makan pon kompem idop..hehehehe

jom layan piccas..

melly tengah xcited
bukan saja melly anak2 aku pon..hehehe

nak pulak melly ngan en rizal..siap mintak dokong lagik...
conpius mak cik..hehehe

uda...bila mau tambah berat badan cam aku??

kalau dah jumpa cam ni la gayanya...
nasib la kamu wahai suami2 tercinta..
tapi syukur anda memahami...muahhhh utk cik abang rizal:P
 smileeeeeeeeeee

balik kerumah dengan hati yang girang..perut penuh siap hasil tapauan lagik

nota hati: moga persahabatan yang terjalin kekal abadi...insyaallah...:)

Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

6 comments:

azimah-Butik Nur Kasih said...

aktiviti minggu ni pun dah ada kan???? hehehe...blh ke aku bg senarai kiriman? hahaha..sms aku nom akaun maybank ko yer, aku transfer rm. tq!!!!!!!!!!!

Syikin said...

hahha aktiviti ujung mggu ni harus lebih gempak!!! nanti ko sms aku list dulu ya.. uhh mampukah aku? cam nak bawak troli tesco ja p sana...hahahaha

fantaghirolynn said...

duduk umah je la... perintah berkurung

Mimie Fazira said...

sikin ... jgn lupa lish daku wokeh .. anyway tenkiu ye ... dtg ke rumah acik mimie memeriahkan majlis ... tp syg betulla enel tak dpt jumpa akim .. kalau jumpa sure lg gempak ... tp takpa .. abg akim dah jumpa si melyssa ...

Syikin said...

lyn..naper lak perintah berkurung... dalam2 dok berkurung pon sempat soping sofa baru...:P

Syikin said...

mie- list ko aku dah take note..insyaallah aku belikan ya..
nanti kita jumpa lagik berouting..insyaallah...:)

Related Posts with Thumbnails