Monday, August 16, 2010

licin...........

tajuk.... apa yang licin? heheh sudah tentu la nasik beriani arab yang mabeles ini..
amacam? mengancam tak gambar ni? ni gambar lama actually.. aku selalu jugak menjamu perot comel aku ni dengan juadah dari D' Arab Cafe ni.... sedap tau dan puas hati sebab banyakkkk..sorang makan sampai tahap sengkak!!

yang ni namanya RoyalArabic
(perasan cam raja kan makan..)
ada smua hidangan yang nyum2
nasik+ roasted chicken+ salad+ roti arab
tapi set ni sesuai yang berdiet..nasik saiz biasa2 ja..

semalam kan cuti.. tapi terasa nak makan kat luar...
tapi pikir punya pikir we decided tapaw ja la..selesa makan dirumah dengan hero dan heroin tu..tak de terkejar2 nak solat magrib..so kamiorang pon p la menapaw kat cafe ni..
kat mana?? kat Sek 7 shah alam..kedai nya dalam food court betul2 belakang UNISEL sek 7

hajat di hati nak makan tuuuu
alway my fav set roasted chicken
dan for my hubby lamb kabsah

kami sabar menanti..time ni orang belum ramai..jam baru pukul 6...
 banyak meja telah di booking
hai autie..cekci tak icha??

mana hakim? tuuuu menjelajah kedai la kerja dia...
ada 1 tempat bersila..
bulan2 puasa ni ada special menu.. apa ntah namanya.. harga RM25 for 1 set..macam makan dalam talam... banyak gilosss nasiknya.. sesuai makan sefamili yang besar...

jeng2... ini dia signboardnya..

kedai ni ada jugak cawangan dekat TTDI jaya... apa yang best..harganya tak de la mahal sangat kan...

tiba2....geram tau bila balik kerumah rupanya bukannya lamb kabsah yang ditapaw rupanya chicken kabsah..nasib3..silap tapaw rupanya..silap aku jugak sbb x check.. huhuhu... kambing3.. selamat kamu hari ni dimakan dek en rizal :P

nota hati : jarang update blog ..maka nuff aku pon zzzz..huhuhu
Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

3 comments:

azimah-Butik Nur Kasih said...

bz rupanya acik cikin....patut lama menyepi hehe.. camne cuti raya dah approve?

Syikin said...

cuti raya dapat sperti biasa seminggu cuma tarikh nak menyambung cuti tu belum decide lagik..hehehehe

.::Lynn::. said...

wah... nasi arab.. kalo kat sini paling dekat cyberjaya.. bila la nak terjah

Related Posts with Thumbnails