Wednesday, October 7, 2009

Otak aku wink2

Otak aku wink2.. bila tengok benda alah ni.. tengok kat ebay..lagik otak aku wink2.. murah dari kat malaysia....MASALAHNYA....aku tak reti la nk beli brg melalui ebay ni...anybady can help me? help! help!
USD 59.99

USD29.99

smua ni gara2 tengok si yayep main la nih!!!
Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

8 comments:

mak farhah said...

leap frog komp tu memang bagus. Kat mesia memang mahal 50%. Syikin kalo ko nak beli jgn lupa beli sekali gamenya, sbb kat mesia gamenya aja dah Rm serauts lebih satu if aku x silap kat toy r us.

Syikin said...

betul la julia... ushar2 mcm learning program nyer best..tak de la anak main tekan2 jerk kan.. tapi tu la... ko tau tak mcmmana nk beli pakai ebay..ajarkan..

mak farhah said...

LP ni memang bagus tp kena melabur juga utk catridge mainanya, sbb bila dah habis satu game budak dah jemu la.

aku x pernah ler beli kat ebay.
anak aku punya dulu suami aku belikan kat UK.

x silap aku utk ebay ni ko kena regsiter dulu, ada akaun paypal. kredit kad bagai.

Mimie Fazira said...

sikin aku tak suggest ko beli LP ni. satu mahal then anak kita mudah jemu. danial ada learning set die siap meja study lagi. last2 meja tu je yg berpakai, yg lain die jadi jemu.

aku suggest ko beli GROLIER.Lg bagus untuk IQ & learning process. Especially in english. Nanti aku update blog , tunjuk danial punya set Grolier.

Syikin said...

mak farhah/julia- bila laki mu mau p UK lagik? bila mau balik m'sia lagik? hehehehe ada makna nie...hehehe
mie.. ko pun beli grolier?aduss..g-mah pun guna ni..kwn aku pun pakai ni..aku? uhh x penah pun tgk setiap kali salegirl tu nk tunjukkan..takut x kuat iman..lgik pun aku tau harga 2K kan..huhuhu tak berdaya aku nk kuarkan 2K tu.. nak swap kad..aku tak de kad kredit ma...aku ada kad debit jerk..huhuhuhuhu..alih2 anak aku...tgk youtube ja la...hahahaha

Syikin said...

mak farhah..rasanya lepaster2 ni boleh download game online..tu yang teruja tu..huhuhuhu

Mimie Fazira said...

laaa , ko tak try ke sit down dgn salesgirl tu. die ada banyak set. ikut budget. danial punya aku beli yang Magic English. tak sampai RM2k pun. lagi satu kalau tak mampu boleh bayar ansur. neighbour aku, siap ada collector dtg ambik kat rumah setiap bulan. tak silap aku boleh ansur sampai 24 bulan.
Set yang aku beli untuk danial dari umur 0-12 tahun. So dua2 beradik ni boleh guna. sama-sama learning, dgn aku2 sekali belajar. Bagus sikin.

Syikin said...

ok..mimi..nanti kalau g sitdown..tapik nk bawak my hero p test drive dulu.. hehehe
apapun hati aku sgt la meronta nk beli leapster2 tu... bab2 teknology ni hakim amat la minat..sampai hp aku pun nk lingkop dikerjakannya...heheheh

Related Posts with Thumbnails