Sunday, October 11, 2009

Desa water park..

Sabtu malam abah dah sound hakim yang esok nk g mandi manda...
hakim sangat la happy
tapi...
pagi ahad.. hujan mula turun renyai2..hakim mula malas nk bangun n mandi...
asyik layan cartoon ja..
akhirnya kena tinggal oleh abah...
disebabkan frust tersangat..sebab gadget smua dah kluar kan....
si ibu bagi idea bernas suruh hakim mandi di rumah saja...
sedih dan hiba la hati si abah bila ibu MMS gambar ni kat si abah

maka si ibu pun....... bersiap dan bawa anak2 memfollow si abah..
kemana?
DESA WATER PARK
Rombongan sekolah
4 biji bas sekolah
dan yang paling best we all anak beranak masuk FREE..ala-ala cikgu pengiring gitu..sebab memang dorang kasik free 14 tiket... so apa lagik..horra horrey la akhak kan...
si hakim sangat la happy.. tak sabar2 nak terjun dalam itu pool.....
so layan pic jerk la... 3 orang hantu air



sejuknyerrrrrrrrr
after 5 min...kembali menjerit memanggil abah...nak mandi lagik...





aktiviti kami 3 beranak berakhir pukul 2pm..budak2 sekolah tu..pukul 5 kot...
hakim menangis tak ingat dunia... tak nak berhenti mandi.. tapik ibu dan adik sudah penat lorrr
so next time kita datang lagik ya sayang...inysaallah...
disebabkan umah acu dekat so jom isi perut umah acu dulu..biar abah ja layan anak2 buah dia..
akhirnya.....anak-anakku
terbongkang keletihan kat umah acu

Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

2 comments:

Mimie Fazira said...

sikin, rantai yg ko bg arissa pakai tu kan , kalau hantar p rumah org jaga hang bukak dak ?

Syikin said...

x.. arissa pakai jerk rantai tangan, rantai kaki dan rantai tangan. so far ok..tapi sebelum aku pakaikan..aku tanya pengasuh dulu..dia cakap ok..so aku pakaikan ajer..lgpun aku tengok ada jugak budak2 lain yang pakai..tapi everyday aku kena makesure la smuanya ada..mana tau..budak kan lasak... rantai tangan anak aku dah aku tanggalkan..sebab dah nak putus..huhuhuu.aku paham mi.. naluri nak pakaikan anak pompuan brg kemas ni mmg menebalkan..hehehehe

Related Posts with Thumbnails