Friday, December 9, 2011

lawatan acik cikin ke pusat sains negara

sabtu lepas 3hb 12, sebelum menghadiri majlis kenduri acik cikin sempat lagik bawak saudara mara melawat pusat sains negara (PSN) dah macam lawatan skolah la pulak. buat aktiviti indoor lebih baik rasanya, dengan cuaca yang agak panas. dengan kanak2 rebina ni lagik kan..:)

kebetulan..
start 3 hb 12 sampai 11hb 12 kat PSN
ada festival sains dan masuk adalah FREE
kalau tak harga dewasa RM6 dan kanak2 RM 3.
dah menjadik rezeki kami2 agaknya dapat masuk free. memang tak tahu pon yang dapat masuk free time tu..hehehehe. dan yang bestnya dapat la tengok jugak dinasour alive. last time p dinasour tak alive..kaku..


macam biasa kanak2 dan mak bapak kanak2 jugak pastinya teruja.. macam2 nak try..:)


 mia demok pon datang...


hakim sangat2 la teruja.. semua benda nak dicubanya..

4 generasi.. 
robot comel pusing2 

wah ramainya..hehehe 

 kenang-kenangan
hakim ketakutan sebab dinasor kat belakang tu bergerak2 sambil mulut terbuka luas...hihihihih

sebenarnya ada bermacam-macam lagi aktiviti masa berlangsungnya festival sains ni.
kalaulah lebihkan promosi mesti lagi ramai yang datang

Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

0 comments:

Related Posts with Thumbnails