Tuesday, January 25, 2011

backdated story-Genting H'land

alhamdulilah.. 14hb Januari lepas genap 6 tahun usia perkahwinan saya dan sidia..moga hanya maut yang memisahkan..sob..sob.. tak mau emo2..nak cerita sehari selepas tu.. we have decided naik genting kejap...actually lebih kepada layan kerenah anak2 bersama ... really enjoy the moment..
jom layan piccas
bertolak dari rumah kira- kira pukul 9.30pg..pukul 11pg sudah berada atas skyway..  2 way RM10 perperson.... anak-anak FREE..anak-anak teruja... kami pon suka sebab tidak perlu beratur panjang untuk naik skyway.


dengan tamaknya kami beli tiket full package (indoor dan outdoor).. dewasa with mykad RM62 dan kids lebih 90cm RM41..so arissa masuk FREE.. tinggi arissa 87cm..fuhhhh..
Hakim sangat-sangat teruja pabila melangkah masuk outdoor theme park... hasilnya si ibu tak sempat kejar..sampai jatuh camera bertaburan diatas lantai.... nasib baik still ok...huhuhuhu

arissa maintain ayu..hehehe

pancing jangan tak pancing..pancing itik ke pancing undi?

 lets race.. 4 round  hakim naik sendiri ..seround bawak adik...

inipun berkali-kali hakim naik..pantang lalu... nasib baik unlimited...

dimana-mana saja ada badut...:) request ja nak belon bentuk apa..comel!!

uit pipiku dah semakin boolat nampaknya..
 baru je main 2 jenis permainan kat indoor..lepas makan arissa terus 'pengsan'..
rugi-rugi..padahal full package tu...
kesian sangat...patut bermalam kat sana kan abang kan...:P

bergerak turun 7pm... letih sangat tapi happy..:)

nota hati: belum sempat nak blogwalking....huhuhuhu

Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

3 comments:

azimah-Butik Nur Kasih said...

sebab dah beli sweater and glove anak2 kat cameron highland, so kami WAJIB pi genting plak huhuhu...(dgn selambanya aku guna alasan ni kat hubby :P)

Syikin said...

gmah- heheh alasan boleh diguna pakai.. tapi tak de sejuk sangat..cuma anginnya sajuk.. tapi ikut cuaca..masa sampai berkabussssss ja..p tau bawak iman dan amal main2 kat sana..:)

Ida Mohd said...

CKIN..klu indoor saje brp hinggit?

Related Posts with Thumbnails