Tuesday, January 11, 2011

nyum2

seseorang telah mengrequest suka suki mencampur adukkan ayat
resepi bihun sup utara yang sangat menjadik faveret sekeluarga all the time
bila tengok gambar ni mula la air liur terjejeh-jejeh..akakaka

harap kepada pengrequest..bersabar..
nanti aku kumpul dulu resepi yang paling mabeles
untuk ko cilok dan masak dikala aku bertandang
 kat umah ko kat bangi nanti yerrr...
hudha sila sedia perut hoccay..;P
aku ni masak suka campak2 jerk so nak kena ingat balik resepinya betol2 ni

nota hati- tetiba terasa lapar bihun sup buatan sendirik la pulak.. tak dapat ditandingi hatta ani sup utara sekali pon!! sila percaya hoccay... abang.. tulang + daging 2 KG please...:P
Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

7 comments:

E'za a.k.a aiezza sue said...

tengok ke rupa dah sejibik bihun sup kat jitra nooo.tak sabar nak cilok resepi eyh :)..salam singgah..

Anonymous said...

Kin, aku akan sediakan perut ku. Wah, dah lama x rasa bihun sup utara.

hafizrul@yahoo.co.uk said...

Kin, aku akan sediakan perut ku. Wah, dah lama x rasa bihun sup utara.

-Hudha-

mama aqeelah said...

syikin, melihatkan tulang+sambal yg merah tu sudah membuatkan perot aku kelaparan skang ni..sila buat dulu utk jamu kitorg makan plsss..nnt aku plak try masak utk hsewarming umah bangi ye?? :D

SYANI said...

Tetiba rasa lapar tengok bihun tu..

LiAnA said...

mak aiii... aduhhh byk betul blog mkanan mlm ni..lapooo

LiAnA said...

jom join my giveaway kat blog...

Related Posts with Thumbnails