Monday, April 27, 2009

Selesai sudah.....

Selesai sudah episod shopping menyopping on April. Hope next month aku tak segila menyopping macam this month. Cik abang sudah sedia maklum dan redho ja perlakuan isterinya yang perangai ditiup angin kencang dengan sale2 yang mengganas. sebab dia tahu aku ni jarang nak shopping banyak2 macam ni. dan aku hanya shopping bila ada sale. lebih tepat lagik bila ada wharehouse sale atau clearance stock sahaja. pada aku kalau pandai memilih ianya lebih berbaloi dan value for my money.. dah la RM tak berapa nak jenuh kan.............. Sekarang tengah pikir nak settlekan roadtax dan insurance si Perkasa aku pulak yang bawak aku pergi dan balik kerja hari2. Kebetulan roadtax si Manja cik abang pun nak habis jugak......alahai...kenapa la semua on Mei ahhhh... Bday cik abang pun on Mei..emmmm..
Tapi alhamdullilah dengan rezeki yang dikurniakan tuhan insyaallah semua dapat disettlekan sebaik mungkin. Harap poket tidak bocor dihujung bulan nanti.....amin...

Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

1 comments:

~~ciklinn~~ said...

haiyooo sekali semua ken abayar yerke bulan MEi huhuhuhuhuh

tapi takper bukan sennag nak ada sales kan...

Related Posts with Thumbnails