Friday, May 1, 2009

Everyone can fly kan? ha nah hambekkkkkkkkkkkk

Tonight aku sesaja gatal melayari laman web siBurung merah yang akan membawa ku terbang next month. Sayangnya setelah mouse aku ini seronok klik sana klik sini... akhirnya aku yang frust sendiri bila mana tambang yang aku bayar jauh lebih mahal dari sekarang. erk ark!!! mau hijau dibuatnya... beza lebih dari RM300...aduh..boleh buat sewa hatel untuk 2malam tu.aduh....terhirisnya hati ku..naper la si burung merah itu wat aku tension cam gini...sepatutnya orang yang booking awal ni layak la dapat harga lagi murah ini tidak...lagi mahal adala... dalam hati berkata- kata..." it's ok dear take it as a learning experience" walaupun hati membara ni... hampesssssssssssssssss


Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

3 comments:

intan said...

nyah ko nk pg mna nih,cam best je bunyinya.Anak2 sihat?

Syikin said...

aku nak g mana? cuti2 malaysia ja kaedahnya......... tak mampu lagik nak g london atau france..kihkihkih
..anak2 aku sihat

ZanariahMdzain said...

kredit kad maybank...memang dah lame die gune sbb nk elak bw cash la..setaon 2 kali depa bg free accomdation tuh tp x dakla hotel 5 star,3-4 star centu jela tp ok sbb free :) tp kena plan cpt2 sebab selalunya xpiry date dlm setengah taon je.
hud x truk sgt luka2,pakai jaket moto tuh tapi sebb muntah dr mlm sampai pg, tuh yg admit pusrawi wat ct scan..sskali rasa pening la...

Related Posts with Thumbnails