Sunday, October 3, 2010

mandi manda sampai....

selsema dan demam!!! huh
sabtu last week (25.09.2010)..pagi2 lagik my hubby dah ajak bermandi manda...ikotkan dia nak ajak p desa water park..kalau dilayan harus jadik!! tapi disebabkan mood aku swing dan malas nak p jauh2..maka layan wet world atau pusat akuatik pun jadik la....
kos masuk : RM10 x 2 + RM8 x 1 (sebab hakim dah lebih 85cm...huhuh kalau lost world tambun 90cm tu..hakim sure dapat masuk free)
time masuk :9.58am
time keluar : 12.15pm
rating aku: emmm boleh la...:P x la mabeles sangat pon..

 budak berdua amat tak sabar nak mandi..
 terjunnnnnnnnn
 aku pun tumpang berkaki2 mandi sekali.. tapi bukan disini hoccay..sini taraf betis aku ja....kat tempat adult la...ekkekeekeke..
 pelampong yang hampir bocor.. hakim punya arissa nan ado!!!
 time nak balik punya berduyun beratur nak main luncur kononnya terpanjang diasia ni...ye ke?
 acara mandi2 selesai 2 jam kemudian...12pm... kulit dah terbakar..pipi aku dah naik merah... hakim sampai cakap 'cukup la..dah nak balik' hahahahah puas kan...

nota hati: yang penting anak2 dan abah heppi..:)

Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

6 comments:

Azmiezas said...

Syoknya mandi-manda..

azimah-Butik Nur Kasih said...

wet world juga sering menjadi pilihan kami sekeluarga hehe

eynda said...

Tempat yg adam dah lamaaaaa teringin nak pegi hehe...

Syikin said...

kak faizah/azmieza- ni je la kak aktiviti mengisi masa lapang bersama anak2..

Syikin said...

gmah-wet world kurang best sangat...tapi ok la sbb bawak anak2 bukan leh main puas2 pon kan..:)janji diorang hepi

Syikin said...

kak eynda... sian adam.. mesti teringin sbb nampak ramai budak beratur bawak pelampung kan... best la jugak..sesuai dengan harga..:) kalau nak lagik best sunway lagoon la kak..

Related Posts with Thumbnails