Tuesday, September 28, 2010

backdated...reunion yang tak berapa menjadik

hahaha...kesian kat aku kan.. baru terkedek-kedek nak update pasal cerita raya.. tak de apa sangat actually cuma nak jugak diabadikan kat blog ni je untuk kenangan dan ingatan diri dan orang2 tersayang..

12 September 2010 bersamaan 3 syawal
disebabkan ramai dah dapat ditemukan melalui FB maka ada la hajat dihati antara kami ni nak buat reunion kononnya... reunion kelas agri dari SMTAS batch 96/97...idea comes from aji.. walhal mamat ni last minute tak datang pon..huh!!..alih2 yang datang muka tu jugak... tapi tak pe, aku suka jugak sebab bleh hang out dengan kawan2 lama sambil gossip2...hahahhaa

vanue: KFC ALOR SETAR/ belakang pekan rabu..
time: 12pm until 4pm
kedatangan: aku n rizal, man dan na, zana dan hud, fadilah, palie embi, fendi n wife
beberapa keping pic ihsan zanariah aka mamaimran...

walaupun cuma sekali dua bertemu..sudah mesra bersama..:)

me, fadhilah n cik na

kalau dah berjumpa kawan lama macam ni la..pot pet pot pet

imran, irdina,zana, fadilah, me and arissa

lepas isi perut semahunya..kami pon bergerak kerumah cikgu kesayangan kami ni. cik gu ishak atau panggilan manja kami pak aq..dah macam bapak sendiri dah rasa.. dia cikgu kelas agri tahun 96/97.. 2 tahun jadik cikgu kelas yang sama....:)


yang bersandar tu la pak aq....pada pandangan mata aku memang tak berubah pon pak aq ni walau usia dah lebih 50 tahun.. pening dengan 'anak2 cucu' hero dan heroin lasak2...:P

my hubby dengan best friend nya..radzman fariq

all of us... kalau ikutkan beberapa orang ja yang ada tapi ini pun sudah cukup menggembirakan hati seorang pendidik bila ada anak murid yang masih ingat dan sudi menjengah...:)

nota hati: masa form 4 dan form 5 aku dan hubby sekelas.jadik sudah tentu seronok bila beriunion... kawan dia pastilah kawan2 aku... dan ... terdapat dalam pic diatas ada 3 pasangan dari sekolah dan dari batch yang sama. ramai lagik bertemu jodoh di SMTAS..:) dah macam sekolah mencarik jodoh plak..:P...kebetulan kan....
SMTAS= sek. men teknik alor setar/ lebuhraya sultan abdul halim
Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

2 comments:

'ImranHud said...

weip, lenkali kita plan baguih2 punya..arap2 penyertaan lg ramai dr yg neh..

Syikin said...

zana..insyaallah...kena well planning... paling2 2 atau 3 bulan dah kena prepare apa yg patt baru best...bleh masing2 plan cuti

Related Posts with Thumbnails