Tuesday, September 29, 2009

Aku yang busy plus teringin nk mengupdate

Actually aku sangat la teringin nak update... macam2 berlaku sepanjang 2 minggu ni..suka duka.. hilang barang berharga....macam2 la.. tu tak termasuk raya dan bersuka-ria lagik. tapi masa begitu mencemburui aku ..hahaha jiwang tak ayat poyo aku ni..

untuk menghilangkan sengal2 kat jari jemari aku ni..so nk jugak aku taip secepat kilat apa yang terbuku dihati.. 1 perenggan pun jadik la... buat pelepas gian..hahahaha
emm..............
aku mulai dengan...apa ya?
emm cerita hakim la... sebab ni cam marbeles sket kan...
cuba tengok...
ini rupaparas yang begitu meruntun jiwa aku di saat dia mendendangkan lagu syahdu yang aku pun tak tau irama malaysia,balada ke apa.. yang pasti ada lirik........... uwaaaaaaaaaaaaa ibu... sakit.. ha cam tu la bunyinya...hehehehe

selepas 2 hari cam gini la rupa parasnya.. agak kurang hensem.. cam taiko kampung kena debik ja gara2 mengendap kucing mandi...

emmm ulasan lanjut: hakim jatuh kerusi yang disusun 3 oleh abah yang tak reti2 nak turun n susun kerusi elok2. anak yang baik hati dan sememangnya kreatif dan enovatif ni telah panjat dengan hora horreynya..belum sempat sampai ke puncak kejayaan dah pun jatuh tersungkur mencium lantai simen yang baru 2 minggu disapu (baru buat daaaa..cam parking lot gitu) oleh tok wan. tiada siapa nampak aksi kejadian..abah sedang tak tau buat apa. ibu...sedang landing2 hepi2...didalam rumah.. anak..sedang sakit..bleh gitu? wahai anak.. bawak la balik sedikit parut tanda balik kg kan...kejadian berlaku dihari sabtu 26.09.09..hari terakhir kat kg..emmm sadis..sadis

peh..akhirnya aku berjaya mengurangkan sket gian nk writing kat blog ni...sambung keje yang sememangnya tak habis2..huhuhuhu tak pe simpan2..nanti kang aku cerita lagik..sebelum daya ingatan aku ni masih belum tiong!!
Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

4 comments:

eynda said...

Laaa...kesiannyer dia....moga cepat sembuh ye...

Syikin said...

thanks eynda.. harap2 x de parut la..

Mimie Fazira said...

aku faham perasaaan ko sikin, rasa nak suruh je laki kita ganti tempat anak tu .... sian hakim, samala dengan enel ada je aktiviti yg luar biasa nak di buat. kena tengok selalu ....

Syikin said...

ya la mimi..now lebam semakin teruk..dah keliling mata..tapi makin pudar.. dah tu si hakim plak dok kopek je parut2 tu..ngeri aku tengok...bila tanya..sakit x? dia selamber jwb.."sakit la..." hahah bertuah punya anak!!!

Related Posts with Thumbnails