Monday, July 21, 2008

What we do on weekend..

as usual sejak2 minyak dah naik ni kami bertiga menghabiskan cuti hujung minggu dengan indoor punya aktiviti.. tak pun keluar berjalan sekitar s.alam. Shah alam ni macam2 ada..tak yah p jauh2 pun nak beriadah or shopping.
sabtu lepas aku buat projek masak memasak.. apa aku buat? aku buat puding roti yang semudah ABC jer nak buat nya.. petangnya aku buat roti jala. ha buat sendiri baru puas makan... hubby tersayang tolong jugak menjala..hehehe..tak de la banyak sangat buat..setakat 2 cawan tepung jer tapi puas la makan.. buat minum petang. kebetulan anak bertuah tidur so aman sikit nak buat kerja.







ni ha rupa paras puding roti aku.. buat ni khas untuk hakim. aku tak suka sangat. jan plak kata manis...emm..
hakim bangun saja dari tidur tengok kami berdua tengah asyik makan roti jala..dengan tak basuh mukanya dah mintak nak makan roti jala... apa apa ja la nak oi...
selesai makan, macam biasa petang2 abah akan bawak hakim naik motor pusing taman dan kalau abah rajin abah akan bawak hakim main2 kat play ground kat belakang rumah..
Balik dari naik motor abah potong rambut hakim yang dah panjang tu. macam biasa hakim akan duduk diam jer masa abah buat operasi kat rambut hakim..hehehehe













4 comments:

intan said...

cantiknyer corak puding tu,hehee xde idea aku camna ko ble buat corak cenggitu, mcm sedap je

MoNaMazNum said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Hari-hari terindah said...

monamaznum...
terperanjat ka? hahaha aku nk tunjuk anak aku.. yang terlebih tgk kat hubby aku aku tu naper nyerrr?

MoNaMazNum said...

oit

apsal ko delete comment aku...tak mo dah la comment kat ko dah... sedey....huhu

Related Posts with Thumbnails