Friday, July 25, 2008

puasa pun belum dah sibuk nk raya

emm 2 bulan lagik dah nak raya.. cam no ni baju raya belum beli lagik.. ada ke lagik org nk ambik tempahan ni? harap2 mak cik kt kg aku tu nak lagik terima tempahan. abang sayang cakap tahun ni nk pakai warna maroon. kak ija dah sibuk2 tanya nak pakai kaler apa tahun ni coz dia nak carik baju melayu utk si cilik aku tu...ahahaha save budget aku. tapi aku rasa mesti tgn aku gatal gak nak membeli utk si cilik tu nanti.. cik abang cakap nk tggu bln posa baru nak shopping raya tapi aku takut batri aku plak yang akan kong nanti.. tapi kekadang syok gak menambahkan kesesakan kat jalan TAR tu time bulan posa..ahaks.. leh jamu mata..
emm... arghhhh bulan ni ada 2 w/h sale aku NAK KENA terjah.. ye ke nak kena terjah.. harus.. utk si comel tersayang.hehehehe.. byk leh save kat situ.. dan jugak bakal membuatkan poket ku carik.. so kepada yg dah tahu w/h sale tu kat mana jom kita p reramai... value for money...
jgn tak caya ni antara hasil rembatan aku yang lalu masa p w/sale.. cuba teka berapa RM? ahaks


psst.. semua tu RM1 each ja tau.. ha mana nak dapat? aku nyer baju tu mahal sket..hahah RM6.. kat Tag RM80 kot( tak malu kan aku bgtau pakai baju murah...hahahaha) tapi kat luar mahal tu beb!!!

3 comments:

intan said...

bestnyer.....ble shoppin murah, kalau aku kat kl pn mesti xlepas punya w/house sale nih, yup value for money.....

Masnizaayu.. said...

ala kin..rezeki kita la..kalo dpt murah, murah la..ermm..skt mata org yg nk show off brg mahai jaa..mcm best..yg beli kat down town cover abis..kekekkeek!! manusiaa..

Masnizaayu.. said...

oits kat mana??nk jugak!!!

Related Posts with Thumbnails